ante omnis mea familia

Det är underskattat med brasa!

I onsdags hade Kaeli och Laaiti studiedag. Keeron och Meelo var också hemma- det har varit feber hos oss de senaste dagarna. Jag vaknade runt 5.30 på morgonen och givetvis hade jag glömt studiedagen så jag drog upp Laaiti runt 06. Haha! Ni som har följt bloggen länge blir förmodligen inte förvånade. Ni kanske minns de gånger jag gått till förskolan eller skolan med barnen bara för att upptäcka att där är stängt. Haha

Laaiti kom upp även då han själv påmint mig om studiedagen när jag väckte honom. Vi satt tillsammans i vardagsrummet och tittade på något amerikanskt program där man auktionerar ut förråd, lite som att köpa grisen i säcken. En liknande program som antikrundan. ”Storage Wars” tror jag det heter. Av någon bisarr anledning så tycker mina äldste söner (14½ & snart 16) om att titta på det.

Det var lite ruggigt ute på morgonen så jag tände en brasa i kaminen Vi har i vardagsrummet. Alla barnen älskar brasa. Magnus och jag också, det är så mysigt. Det är en helt annan värme man får och det knastrande ljudet av ved som brinner finner jag lugnande.

Jag kokade havregrynsgröt som vi åt i vardagsrummet, bara han och jag. Det var enormt mysigt! Man behöver det ibland. Lite ensamtid/kvalitetstid med barnen en och en. Man blir väl aldrig för gammal för att umgås med sin mamma?

Så sjukt mysigt. Vi bara chillade – snackade, käka gröt och njöt av lugnet tillsammans.

Så kontentan av det hela- det är mysigt med brasa!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.