Det gnager mig

Nu är söndagen här och därmed är helgen snart förbi och min ledighet är ett minne från gårdagen. Jag har sett till att jag har varit ockuperad med både det ena än det andra trots att jag hade hoppats på en väldigt lugn helg. Helst av allt suktar min kropp efter vila men jag kan inte förmå mig att riktigt slappna av. Jenni kom och hämtade mig igår och vi körde in till Bauhaus där jag köpte självlysande stjärnor med en måne och spöken till pojkarnas nya blå väggar. Jag köpte "klebefolie" till dörrarna som är sönderslagna och till diskbänken här hemma. Jag  vet inte vad det heter på svenska men det är sådana där jättestora rullar med en plastig tapet som fungerar som klistermärke. Ja du förstår nog vad jag menar. Det blev riktigt fint i köket, tänk vad så lite kan göra så mycket… som en mindre renovering, faktiskt. Pojkarna blev glada över förnyelsen i deras rum men de var faktiskt lite i vägen när det skulle sättas upp och även när vi höll på i köket. Jenni fick se hur litet tålamod jag egentligen har.

Mot kvällen kom Tess och hennes son André och hälsade på. Det fikades i vardagsrummet och barnen lekte länge och väl och trivdes. Inga katastrofer alls. Tess och André cyklade hem någonstans innan 23 och Jenni och jag satt och käkade chips och såg på tv en stunbd efter att pojkarna somnat. Det var en bra dag. Det var en bra dag och jag hade varit upptagen och haft vänner omkring mig hela dagen och de var mitt osynliga stöd den dagen, utan att de ens visste om det själva.

Min plan idag var att stanna hemma och itne göra någonting alls men någonstans inom mig kände jag mig rastlös och började tvätta, hänga tvätt, dammsuga, tvätta golv, diska och springa fram och tillbaka som en tupp utan huvud. Rastlös. Myror inom mig.

Jag har en oro inom mig som jag inte kan tala om. Det gnager mig, det äter inom mig. Men jag kan inte tala om det.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Ann-Sophie skriver:

  Så nyfiken jag blev på hur det ser ut nu!! *cheer*

 2. kicki skriver:

  *trosta* Hoppas det blir bättre för dig när specialisterna tittat på dig. För väntan och oro för sådant ”tar på en” *hart*

 3. patruska skriver:

  men du kan berätta allt för oss ju *trosta*

 4. Emma skriver:

  I bet it does…. När får jag hälsa på och se resultatet? *hart*

 5. lotta skriver:

  Älskade du.. Du vet vart jag finns *hart*

 6. Hoppas att det gick bra! *yay*

 7. Therese Anerland skriver:

  Skönt att ha vänner omkring sig.
  Fast dom inte vet så är dom ett stöd.
  Låter som om du har haft en riktigt bra dag.
  När kommer det bilder på köket och pojkarnas rum? *nyfiken*

 8. Anna skriver:

  Hoppas verkligen att det löser sig för dig snart.. Det är inte hälsosamt det här.. *trosta* Som Therese skrev så är det ju bra att du har din vänner och att du har saker att göra som kanske får dig att tänka på något annat för några min… *love*

 9. Thina skriver:

  Din sida blev jätte fin! Gillar att den ser lite antik ut *yay*
  Läskigt att dom inte verkar veta vad felet är på dig! Hoppas det inte är farligt!
  Får man va busig och fråga om man kan få lösen till de låsta inläggen? Vet inte om du ger det till folk du inte känner så mycke? Men frågar man inte får man inte veta :)

  Ha en bra kväll!
  Kram Thina *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.