Det knackade på dörren.. och han ville komma in.

Alltså, nu förstår jag inte riktigt hur han tänkte.. eller vad han var ute efter – egentligen, men det kändes inte riktigt helt okej.

När man är ensamstående med tre barn och en främmande karl knackar på dörren och osar sprit och vill komma in blir man på sin vakt. Det känns liksom inte riktigt okej. Trodde han att det skulle vara okej? Ärligt talat..

Det ringde på porttelefonen och jag trodde det var nån av mina söner som är ute. Jag svarade och låste upp för Laaiti brukar sällan svara mig ändå. Nån minut senare ringer det på dörren och jag öppnar. Trodde fortfarande att det var nån av killarna som fjånade sig. Men där står en man jag inte känner som stinker alkohol och sträcker fram en hand och presenterar sig. “Hej, jag heter ***. Vi har barn på samma dagis” Jaha, okej.. svarar jag och väntade på resten. Är hans unge också på gården, har det hänt nått, vad har killarna nu gjort – ja, tankarna var många. Han undrade om han fick komma in “Det passar sig inte riktigt nu, jag håller på att städa undan” svarade jag och var beredd på att han skulle tala om sitt ärende. “Det är OK..!” svarade han direkt. “… var det nått speciellt” undrade jag, varpå han svarar att han bara ville komma in och prata lite. Men jag sa Nej, det passar sig inte nu och han sa att det var ok igen, sen gick han och jag stängde dörren och stod mest som ett frågetecken. Vafan..?

Jag tycker väl bara, att om människor bara TÄNKER EFTER lite.. så borde de väl nånstans förstå själva..
Om han bara hade tänkte “Hur kommer det uppfattas, om jag, som luktar sprit, knackar på hos en ensam morsa och ber om att få komma in.. hur stora är mina chanser då?” Not fucking likely?
Om han nu vill ha kontakt med mig, kunde han VERKLIGEN inte komma på ett bättre sätt..?

 

Jävligt läskigt..

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Linda skriver:

  Jag tycker att det är lite creapy att han inte förklarade sin intention med besöket. Skämt åsido

 2. Linda skriver:

  … Min tvååring råkade posta just när jag skulle skriva att ”du har inte funderat på om han var vampyr” Hela denna ”får jag komma in” grejjen är lite vampyrlik… :eat:

 3. maria skriver:

  han hade kanske känslor för dig och var tvingen o dricka lite innan han vågade gå till dig. skrämmande som fan dock. usch läskigt

 4. Linda skriver:

  Hej Madde.
  Reagera starkt på ditt inlägg, jag och mina mamma har varit med om precis samma sak, liksom min granne… Låter rysligt likt vårt.. Jag har också 2 barn på samma dagis som din ena son.. Var mannen möjligtvis ganska kort, skallig (rakad)..hyfsat vältränad..runt 40-45år?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com