Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Skyddad: Det kunde varit värre?

 • Sarah

  Utifrån vad jag läst genom åren tycker jag du gjorde ett helt korrekt beslut. Du vet själv vad som är rätt o fel, och jag tycker du ha helt sunda insikter om det mesta. Dina barn är för små för ett sådant beslut, och jag är ganska övertygad om att du besparade dom mkt sorg genom ditt beslut. Fortsätt lita på din första känsla.
  *harrt*

 • MansonDust

  Spontan reaktion: du gjorde rätt. Du vill skydda dina barn & Wayne har inte gjort något bra under dessa år, så varför skulle du ge med dig direkt bara för att han blivit snällare i smsen.. *huh* Lite mer kämparglöd får han då fan ha för att få ännu en chans.

 • patruska

  hmm ja dendär mannen alltså. ingen kommer nog någonsin att bli klok på honom. det känns som om du gjorde rätt. pojkarna få själv bästämma när dom är stora nog att ta det beslutet. hmm svårt som fan detdär.

 • Anna

  Jag tycker att du gjorde helt rätt. Som du själv skrev det här har ju hänt förut, att allt verkar bra men att han sen flippar. Så låt det ta sin tid, han kanske har förändrats och det är ju super bra i så fall men då kommer han ju bara fortsätta att bli bättre och då kan det lika gärna vänta tills barnen själva frågar om honom eller efter honom.

  Sen att du tycker att han inte ger allt i att försöka få träffa barnen nu tror jag beror på att han vill inte ha något tjaffs med dig därför ligger han lite lågt nu. Sen så vet han ju att du har gift dig och har barn på G så jag tror bara han tog en chans i att fråga om han inte skulle få träffa barnen nu.

  Men som någon av dom andra skrev man blir ju aldrig klok på honom från dag till dag. Men du gjorde rätt nu tycker jag

 • Tina

  Han har väl all rätt att träffa dom, kan man tycka iom att han är deras pappa..men mycket har hänt och mycket har sagts…och det har gått ett par år.

  frågan är kanske.. är det barnen han vill träffa eller är det dig?

 • Jenny

  Det är alltid lätt att sitta här och läsa och komma med råd. Jag tror att du gjorde rätt. Om han är på bättringsvägen så kommer han den dagen DU eller BARNEN ber om det gladeligen träffa er. Han kommer utan att hot och tvång vänta tills NI är redo. Bollen ska och bör ligga hos er, han ska bara sitta på vänt. Det är svårt att säga att han har rätt att träffa sina barn. Dom broarna har han bränt, men barnen har rätt att träffa honom. Dock ska det va på säkra trygga sätt. Och om det är om 2 veckor eller 3 år eller kanske när dom är vuxna.. det får tiden utvisa..

 • Emma

  Om de verkligen velat träffa sin pappa, hade de inte pratat lite mer seriöst om det då? Jag fårstår hur du tänker och jag tycker nog inte att du gjorde fel, men kanske hade jag bett att få tänka igenom förslaget en extra gång innan jag fattade mitt beslut.
  Att ta upp diskussionen med pojkarna kanske sår ett ont frö, eller för all del ett gott – men som du själv sa, ni har börjat om och försöker slå er till ro..
  Han är rejält mycket för sen, men om pojkarna visar intresse längre fram kan du ju se om W har ändrat sig eller fortfarande tycker det är en bra idé.

  *harrt*

 • Sandra

  Jag hade nog försökt luska lite i vad pojkarna tycker och känner, men självklart nått som ska tänkas igenom. Det bästa är en mamma och en pappa, om nu wayne skärp sig eller kanske han kan träffa dom ”bevakat”. Men bara en tanke :)

 • Malin

  Han har INGA rättigheter om att få träffa sina barn det är barnen som har RÄTTIGHETER att få träffa sin pappa så är det bara jag kan lagboken om detta fenomen på fem fingrar. Allt finns att på internet antingen via familjerätten eller någon annan bra sida om vårdnad, umgänge osv så nej maddi du gjorde helt rätt du gör vad du tycker är bra för barnens bästa du är en god förebild och ser till att barnens bästa kommer i första hand!!!!!!!!

  btw jag är ”någon” som du skrev om hade tipsat dig om partyland kul att du fann så mycket där, själv har jag endast åkt förbi bussen en gång i veckan två gånger samma dag UTAN att gå in haha

 • Jessica

  Din reaktion är fullt förstålig. Om barnen börjar fråga efter honom så är det en annan femma. Men att ännu en gång rycka upp dem i en cirkus utan slut skulle kunna vara förrödande. Tror det räcker med den cirkus som redan har varit.

 • Kicki

  Jag tycker du gjort rätt. Barnen ska inte behöva ta ställning i sådana beslut,det är vi vuxna som ansvarar för det. Lita på dina erfarenheter och ge det tid. Ett år eller så av visat intresse och ansvarstagande från hans sida är ju ingen lång tid att hålla honom ifrån dina barn, om man från det sedan kan bygga en livslång relation.

 • netscape

  Man gör allt man kan för att skydda dem man älskar, därför var det bra beslut….MEN…..
  Sedan som han nämnde, livet är för kort. Kanske tog hans pappas död honom hårt och för första gången verkligen vill han ha kontakt med killarna? Varför han inte ”kämpar” mer utan tackar för sig…är kanske av just den anledningen att han vet att han skitit i det blåa skåpet allt för många gånger innan?
  Jag vet inte, men tänk över ditt beslut….det är ju lättare att säga att de kan ha en relation (i efterhand) än att först godkänna och uppmuntra umgänget för att sedan ångra sig.
  Det är du som är mamman och som genom alla åren sett till dina barns bästa så oavsett vad du beslutar, kommer barnen förstå dina val när de väl förstår. Kram!

 • Therese.A

  Tycker att du gjorde helt rätt.
  Om barnen vill träffa honom sen när dom blir större så är det deras egna beslut men nu är det du som bestämmer och det är ju helt rätt.