Det är en blogg om ingenting

Ikväll ska jag göra ingenting. Ingenting ska jag göra. När barnen är nerbäddade ska jag sätta mig i soffan i myskläder, med en gosig filt och en burk Häagen-Dazs, och bara njuta av att få vara jag, just ikväll, alldeles själv.

Det gick bra på jobb idag. Jag jobbade med snygge Marcus och då kan man inget annat än att trivas.

Jo, sommarrocken gick bra. Det var ovanligt lugnt detta året och vår grupp fick mycket beröm (som vanligt) och vi fick ett “peptalk” av polisen som inte visste att vår chef redan hade peppat oss till max. Vi fick säga till några ungdomar och en kvinna fick Lotta och jag ta hand om då någon (med största sannolikhet) hade lagt någonting i hennes öl, enligt kvinnorna vid bordet bredvid som observerade. Hon var en härlig kvinna och uppenbarligen var inte allting okay och jag LED med henne. Det tog mig nog omkring 20 minuter att få fram vad hon hette och hennes personnummer. Lotta och jag fick  beröm utav en av sjukvårdarna vi hade kallat dit, senare på kvällen. “Jag måste få fråga, jobbar ni med detta annars?”. Ja, Lotta gör ju – hon är USK på onkologen i Lund. Men jag.. jag är bara trebarnsmamma. Så jag antar att man kan vara lite omhändertagande och ompysslande då. Det är ju Lotta också. Ja inte trebarnsmamma, men omhändertagande. Så jag är nog lite stolt i alla fall. Jag är säker på att jag hade kunnat jobba med människor som farit illa/är sjuka.

Denna veckan har jag inte mycket planerat. På onsdag kommer Matilda och Jonna hit och fikar och snackar skit. Jag ska nog måla naglar med, verkar det som. Massa skoj! På torsdag jobbar jag igen. Annars är kalendern öppen för förslag. Kanske en liten tripp till nått skogsområde med kidsen eller nån annan utflykt. Det kan vara mysigt ju!

Ja jag vet – bloggen har varit kass på sistone. Men det skiter jag i. Det kommer mera. Var så säker.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. mimmi skriver:

    Äsch, vad är det för snack att din blogg är kass för tillfället! Det är den inte alls! Vad du än skriver så läser vi alla. Det är ju inte för spänningens skull vi läser, utan för dig. Ditt liv och din vardag, vad som än händer. Att du sitter i soffan och njuter och äter glass, tror du inte vi gör det? Och känner igen oss. Och alla dina ensamma dystra tankar, tror du inte att vi alla också har det? Fortsätt skriv, vi finns här, vad du ön skriver….. hur kan vi låta bli?

    Löv ya :heart:

  2. Andie skriver:

    Din blogg är aldrig kass Maddis!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com