ante omnis mea familia

Det ska bli en fest…!

Dizzy kom över igår kväll och stannade tills långt in på natten. Vi satt i köket och spelade spel, pratade och hade hur ysigt som helst och smidde planer tillsammans. Det ska ju bli en fst av här hemma hos mig så tillsammans gick vi igenom alla som ska bjudas och vad som ska drickas och ätas och allt det där. Det ska bli mycket roligt.
Om ni har några tips om festligheter så säg till. Antingen recept på bål, cocktails, plockmat, något annat att bjuda på eller arrangera so help out!

Idag har jag inget planerat och jag tycker egentligen att det är för kallt för att gå ut alls men vet att det förmodligen blir så. Det var en lugn dag hemma igår med, uttöver den obligatoriska promenaden. Det finns inte för mycket att städa hemma, för min mamma hade våldgästat mitt hem när jag var i Helsingborg och ställt iordning en massa. Kan man annat än att älska henne? Och pojkarna har ju fortfarande inga leksaker, hahah! Tvätten borde jag kanske tvätta om (igen) och hänga upp. Den har legat i maskinen och blivit tvättat varje dag i säkert en vecka. Märks det att jag HATAR att hänga upp tvätt? Gaaaaaaaah!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Det ska bli en fest…!”

%d bloggare gillar detta: