ante omnis mea familia

Det vackraste julkortet någonsin

Det blir svårt att slå, det mest utmärkande och underbara julkortet som jag någonsin fått – i hela mitt liv.

Med en vacker bild på hennes tre små tomtebarn och med ett magnifikt meddelande till enkom mig. Orden sjöng om uppskattning och hyllning och  jag kunde inget annat än att ta det till mig och placera det i en särskild vrå i mitt hjärta.

Jag blev förvånad om avsändaren som är en nyfunnen vän som jag har haft äran att lära känna ganska bra på väldigt kort tid. Vi har en hel del gemensamt och jag uppskattar henne – som människa, som vän.

Tack T. Från djupet av mitt hjärta – Tack.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Det vackraste julkortet någonsin”

%d bloggare gillar detta: