Det var en olyckshändelse som ledde till koma..

Vilka dagar jag haft på jobb! Övertid och övertid. Nog för att några anställda ville ställa till det för företaget (ja det är min egen slutsats efter en rad sammanträffanden) men det lyckades inte. Vi har hunnit med allt vi skulle mot alla odds och för min egen del innebär det övertid och lite mer pengar. Det blir så för de som jobbar hårt och håller vad de lovar.

Men det mest förödande som hänt mig på länge inträffade igår. Jag och Malin var på det sista jobbet. Vi gick på övertid och vi var bägge trötta och slet. Och jag var så korkad ju. Jag var så korkad som la min iPhone i min magficka på min missmaddis-hoodie. För jag vet ju att den trillar ut. Och det gjorde den – rakt ner i mopphinken men Ajax Natura Verde! Smutsigt vatten med rengöringsmedel. Först verkade som om den inte tagit skada men det tog nog lila lång tid för iPhone att fatta vad som hade hänt, som det gjorde för mig. Vi var bägge i chocktillstånd.
Men till slut fattade Hon. Hon förstod att hon utsatts för onödigt drunkningsförsök. Ett onödigt och omedvetet sådant. Och då la hon av i ren protest efter upprepade återupplivningsförsök utav både Malin och mig. Vi torkade och skakade för att så fort som möjligt få ut allt vatten men förgäves. Till slut försvann först ljudet och ljuset slocknade successivt. Där skymtades en gul varningstriangel på skärmen med en varning att man inte kunde ladda med det tillbehöret. Stackarn miste förståndet. Men efter lite googlande på Malins iPhone fick jag tips om att lägga iPhone i en tät förpackning med okokt ris. Såklart!
Så det gjorde jag när jag kom hem. Jag hittade en burk med lock och bäddade ner min iPhone bland okokt ris och förseglade ytterligare med gladpack. Och i morse var det dags att väcka henne och det var ett ljuvligt återförenande när ljuset var skarpt och ljudet var åter. Hon överlevde badet.
Hon hamnade förvisso i koma men hon överlevde.

Förlåt iPhone. Jag ska bli bättre på att ta hand om dig. I love you!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Patruska skriver:

  du skriver så dramatiskt att jag nästan vill köpa uppföljaren och läsa den också

 2. Saija skriver:

  Puh, vilken pärs!!
  Hoppas nu bara att vännen fortsätter att vara med dig, så hon inte ger upp i ”eterskott” så att säga ;)

 3. Malin skriver:

  Du är helt underbar du! :heart: I do share the love though!

 4. malin84 skriver:

  Vilken tur att den klarade sig och förhoppningsvis utan men.

  Min sambo jobbar som tekniker och brukar stoppa sin mobil i en återförslutningsbar plastpåse, när han jobbar, för att skydda telefonen. (om du förstår vad jag menar med det)
  Min sambo har ingen iphone, men tror inte det går att använda tatch skärmen när den ligger i påsen, men man skyddar ju telefonen från olyckor. Även om man får ta ur den ur påsen när man vill använda den.

  Vilken tur att du fick igång den igen.
  /Malin

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com