Det var fittläppsrosa!

Jo jag fick höra det idag, att min logga jag hade innan var fittläppsrosa. Fy fan vad jag asgarvade – vilket uttryck som helt klart fick plats i mitt förråd med favoritord – såpass att det fick en egen titel i min blogg. Undrar om jag inte borde gå tillbaka till min fittläppsrosa blogg?

Utdrag ur msn konversationen:

MSN

Det där med ord är kul. Jag älskar ordlekar och att ordbajsa och jag har själv kommit på många nya ord – på gott & ont. Ibland hittar man liksom inte rätt ord för att beskriva något. En lärare påpekade det när jag var ca 16 och lät honom få läsa igenom min poesisamling varpå han kommenterade just det, att jag hade skrivit ord som egentligen inte finns men att han förstod vad jag menade – och det vill jag tycka är huvudsaken?

Har du kommit på nya ord eller hört ord som du vill dela med dig? Bombadera mig med dina ord! Tills dess, mina vänner..!

Rösta

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Det var fittläppsrosa!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com