”Det var som att träffa självaste Elvis. Kanske lite bättre”

Åh vilken bra dag det var på jobb idag – som vanligt. Många trevliga kunder & roliga piercings med. Det är alltid kul när någon kommer in med något som inte tillhör det sedvanliga standard som navel, tunga, labrett. Inte för att det är tråkigt, men det är mer rutin på jobb. Jag vet inte varför. men jag har en förskärlek till att pierca öron. Inte vanliga hål i snibbarna utan tragus, conche och industrial. De är roliga. Förmodligen för att de gör grymt förbannat ont (tycker jag) och det är sadisten i mig som får en adreanlinkick.
Charlotte och Tessi kom in och hälsade på idag på jobb vilket var en trevlig överraskning. Charlotte köpte lite smycken, de följde med mig ut på en rökpaus innan de drog vidare. Men de kom tillbaka just tio minuter innan jag slutade för att skjutsa mig hem.Vilka underbara vänner jag har!

Väl hemma efter jobb satte jag mig som hastigast för att gå igenom mail. Jag hade mellan 40-50 nya kommentarer till min blogg och jag tackar er alla som kommenterat.  Och relaterat till texten ovan, om min dag på jobb, fick jag denna kommentaren som väckte min nyfikenhet.

P’s kommentar

Naturligtvis var Lunarstorm min nästa destination och där läste jag:

P’s lunarblogg

Jag blir ju alldeles på gränsen till gråtfärdig. Tänk att någon reagerar så om att träffa mig face to face. Mig – Maddi. Och med mitt guppy minne som ni redan känner igen var det dömt att misslyckas när jag försökte minnas vem hon kunde ha varit, av dagens alla hundratals kunder. Hade hon varit i studion, hade hon köpt något av mig. hade jag kanske till och med hjälpt henne? Jag kollade bland hennes bilder i hennes galleri på lunar och känner igen hennes ansikte men kan inte rakt placera henne. Jag känner mig enormt hedrad och glad över hennes blogg inlägg. Vad mer kan säga..?
Tack. Så enormt mycket och från djupet av mitt hjärta – tack.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Teres/Bidosa skriver:

  ja tänk vilken effekt du har på folk! :) De första jag gör på morgonen e att sätta igång kaffe, slå på en film till barnen å dra igång datorn! Sen besöker jag din blogg för att se om du skrivit något! Favoriten e när de e lååååånga inlägg så man kan läsa massor!!! Så fortsätt skriva!!! :)

 2. Sara skriver:

  Nu vet inte jag vad tragus, conche och industrial är för ngt, men själv har jag haft en piercing i den där lilla snibben där örat sitter fast i huvudet. Men gud vilken puckad förklarain. hoppas de förstog vad jag menade ändå.

 3. MansonDust skriver:

  Åh vad kul med ett sånt fan :D

 4. Soya skriver:

  Roligt att vara idol :)
  Ang, kommentar hos Babbi.Känns som jag var lite otydlig i min kommentar.

  Tycker också att alla får ha en åsikt, själv väljer jag att inte ta åt mig av kommentarer som är anonyma.
  Kan dom inte stå för den dom är och sin åsikt är dom inte värda att tas på allvar. Det va så jag mena typ.

  Ha en fin dag bruden!

 5. Jennie skriver:

  Hej! Jag har nu läst din blogg i en månad eller så och gillar det jag läser.. Men först idag läste jag igenom ”att vara maskrosbarn”, ”om mig” osv uppe i menyn. Jag tänkte nu bara visa mig, jag är en av alla dina besökare som tittar in här nära varje dag. Jag tycker du verkar vara en enormt bra människa – kämpa vidare! Att ta tag i sin egen person är det många som aldrig gör under ett helt liv. Man lever ju bara en gång. Keep going strong, Maddi!

 6. Anna skriver:

  Coolt.. jag tycker det är super kul när man träffar folk som man har pratat med på nätet och verkligen bli vän med..

 7. Ninna skriver:

  Vad skoj :-D

 8. patruska skriver:

  Hehe

 9. MaddeMad skriver:

  Coolt!

 10. Jessica skriver:

  Din blogg berör, your amazing

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.