”Det var som att träffa självaste Elvis. Kanske lite bättre”

Åh vilken bra dag det var på jobb idag – som vanligt. Många trevliga kunder & roliga piercings med. Det är alltid kul när någon kommer in med något som inte tillhör det sedvanliga standard som navel, tunga, labrett. Inte för att det är tråkigt, men det är mer rutin på jobb. Jag vet inte varför. men jag har en förskärlek till att pierca öron. Inte vanliga hål i snibbarna utan tragus, conche och industrial. De är roliga. Förmodligen för att de gör grymt förbannat ont (tycker jag) och det är sadisten i mig som får en adreanlinkick.
Charlotte och Tessi kom in och hälsade på idag på jobb vilket var en trevlig överraskning. Charlotte köpte lite smycken, de följde med mig ut på en rökpaus innan de drog vidare. Men de kom tillbaka just tio minuter innan jag slutade för att skjutsa mig hem.Vilka underbara vänner jag har!

Väl hemma efter jobb satte jag mig som hastigast för att gå igenom mail. Jag hade mellan 40-50 nya kommentarer till min blogg och jag tackar er alla som kommenterat.  Och relaterat till texten ovan, om min dag på jobb, fick jag denna kommentaren som väckte min nyfikenhet.

P’s kommentar

Naturligtvis var Lunarstorm min nästa destination och där läste jag:

P’s lunarblogg

Jag blir ju alldeles på gränsen till gråtfärdig. Tänk att någon reagerar så om att träffa mig face to face. Mig – Maddi. Och med mitt guppy minne som ni redan känner igen var det dömt att misslyckas när jag försökte minnas vem hon kunde ha varit, av dagens alla hundratals kunder. Hade hon varit i studion, hade hon köpt något av mig. hade jag kanske till och med hjälpt henne? Jag kollade bland hennes bilder i hennes galleri på lunar och känner igen hennes ansikte men kan inte rakt placera henne. Jag känner mig enormt hedrad och glad över hennes blogg inlägg. Vad mer kan säga..?
Tack. Så enormt mycket och från djupet av mitt hjärta – tack.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “”Det var som att träffa självaste Elvis. Kanske lite bättre””

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com