Detox + rödvin = bad combination?

Söndag. Slutet på en vecka och snart början på en ny. En dag då jag inte har mycket annat planerat än att äta middag med familjen. Mamma bjuder på söndags stek. Barnen är där, hos mormor och morfar. Jag vaknade sent idag och Martin är och jobbar. Han jobbade igår med och med denna dagen idag har han nu jobbat 14 dagar i sträck. Jag får ge han det, han är långt ifrån arbetsskygg. Och det är inte så att han har ett slappejobb direkt, det måste vara tungt att vara ställningsbyggare och bära massa stål flera timmar i sträck. Inte undra på att många ställningsbyggare är muskulösa.

Jag hade middagen klar till Martin och mig när han kom hem igår. Vi satte oss ner och åt lite Tortilla innan jag gjorde mig klar inför Emmas 25-års fest. När vi hade hämtat upp Fia körde vi dit och det bjöds på grillat vildsvin och tillbehör innan tårta och kaffe serverades. Jag och några andra hade lagt ihop till Emmas present och hon blev glad när hon fick den där ErgoRapido som hon hade önskat sig. Jag, Fia och Martin stod lite avsides först, inte vrål hungriga och spande läget lite. Efter ett tag satte vi oss med de andra på gräsmattan och småsnackade. Det var en väldigt lugn och trevlig stämning. Hundarna lekte och försökte sätta på varandra och barnen tultade omkring i gräset medan de vuxna åt och drack gott. Den som förmodligen hade roligast var Jossan som kombinerade sin Detox med rött vin. Kvinnan i hälsokostaffären hade sagt att det var okay med tre, fyra glas rött vin.. men hon sa ju inte hur stora glasen fick vara ;)
Så det var nog ganska uppenbart att Jossan skulle ha väldigt roligt haha.
VI blev inte långvariga, jag och mitt sällskap. Martin skulle ju upp och jobba söndag och när klockan närmade sig 22 frågade Fia mig om vi var å gång hem, hon var trött. Så vi packade ihpå strax därefter och körde hem. Martin och jag tog det lugnt. Han tog en öl och jag ett glas bailey’s och jag satt i sängen med gitarren och plinkade lite och Martin låg och lyssnade. Han överlevde skrålandet. Vi kom i säng ganska tidigt och somnade gott.

Så var det med det. Och idag är det söndag och jag har inga planer. Jag har vikt och lagt undan tvätt, stoppat in en ny runda i tvättmaskinen, plockat undan disk, diskat en ny sats disk och plockat undan lite. Nu ska jag ta mig hem till mina föräldrar och gosa med barnen innan det bjuds på middag.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Emma skriver:

  *harrt*
  Tack mitt hjärta för att du kom igår! Det var helt underbart roligt och jag är så lycklig.

  I love you!
  Ge Martin en kram från mig – det var kul att träffa honom lite längre denna gången!

 2. Jossan skriver:

  Hahaha, klocka 8 imorse slutade vi festa=)
  Tack för igår sweet!!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com