ante omnis mea familia

D.I.L.L.I.G.A.F

D.I.L.L.I.G.A.F = Does It Look Like I Give A Fuck.. ?!

Nu är jag så jävla PK så att det inte kan vara sant. Vi har nyss fått in enormt mycket nya varor till butiken. Alltfrån nya silverörhängen till piercingsmycken och bijouterier. Även dessa palestinasjalar som är så enormt populära. Det är värsta modenycken att ha en palestinasjal och det är ju så PK (Politiskt Korrekt). Jag införskaffade mig en sådan sjal idag.
Tydligen är det så, som vi diskuterade idag på jobb, att de olika färgerna står för olika saker. Ursprungligen var sjalen en del av den traditionella beduinska folkdräkten. Dess bruk bland palestinier, t.ex. Yassir Arafat, har lett till att palestinasjalen i Europa har blivit populär i politiska kretsar på vänsterkanten. Sjalen bärs även, särskilt på senare år, av estetiska skäl, det vill säga utan något politiskt budskap. I Sverige används sjalen sällan som huvudduk, och desto oftare som halsduk.
Tydligen ska det bl.a vara som beskrivs här:

SVART/VIT Anarkism eller Palestinas frihet
RÖD/VIT Kommunism
GRÖN/VIT Veganism
LILA/VIT Feminism
Rest. Färger Modefråga

<KENOX S630  / Samsung S630> Gissa vilken palestinasjal som passar missmaddis..?
Svart/Ceriserosa skaffade jag idag. Då är jag jävligt PK – den står inte för ett jävla piss. Jag behöver inte oroa mig för att bli påhoppad av motståndare till kommunism, anarkism eller antifeminister.
Jag kan lulla omkring i min palestinasjal och inte stå för ett jävla piss.

D.I.L.L.I.G.A.F ?

Notis: Palestinasjalarna kostar 59:-/st hos oss på India (Triangeln, Malmö)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 tankar om “D.I.L.L.I.G.A.F”

%d bloggare gillar detta: