Divide & Conquer

Efter ett samtal med Cindy för inte så länge sen har jag verkligen fått tänka en hel del. Det var ett omedelbart svar jag gav henne när jag höll med henne om hennes tankar och åsikter. Jag höll ju med henne och vet att hon har rätt. Därför befinner jag mig i en sorts övergång just nu. Och det är en jobbig övergång. Sedan mitt ex stack har jag haft en enorm lekperiod. Jag gick från lojal hustru till en singel playerette och nu, två år senare börjar jag tycka det känns passé med att leka. Det ger mig inte mycket mer. I början var det en enorm adrenalinkick och en boost för mitt ego och självförtroende men nånstans kom jag på att mitt eget självvärde inte byggs upp av de män man drar hem och över och idisslar. Och jag är ju inte så mycket mer än människa. Jag drömmer fortfarande om familjeidyllen och “meeting mr right” även om den originella drömmen krossades, med urbilden av mamma, pappa, barn.
Så just nu befinner jag mig nånstans mittemellan “divide and conquer” och “settle”. Jag vet vad jag vill och behöver men det är lättare sagt än gjort och plötsligt dyker en massa konstiga tankar och känslor upp. Tillit finns där ingen men i överflöd av misstro. Osäkerhet och sårbarhet väller fram och jag tycker det är jobbigt att åter igen förenas med dessa känslorna. Det blir stundtals så överväldigande att jag faktiskt ger upp och säger fuck it. Jag orkar inte, jag vågar inte. Och åter igen är det förbannat jobbigt när man inte vet vart man har människor.

Idag är en sådan dag när jag bara tänker för mycket, tror för mycket och raserar allt för inget för att jag själv varken vet ut eller in och inte förstår någonting alls.

The mark of a genious is to know what to ignore.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. alma skriver:

  För att kunna bygga en stadig grund måste man först riva allt gammalt för att sedan börja från scratch och först då kunna stabla kloss för kloss till The Divine Godess that you are, and I know that for a fact.
  Bygg ett tryggt staket av stadig och trofast vänskap kring ditt blivande Castle and Kingdom and youll be just fine.
  Jag finns här. Älskar dig ovillkorligt och du… Rom byggdes inte på en dag, dont forget – you are after all human *hart*

 2. alma skriver:

  *villkorslöst

 3. Suss skriver:

  U can be my biatch! *devil* *studs*

 4. Classe skriver:

  Är det nån som fixar läget så är det DU Maddis.

  Men vem har skrivit det där underbara citatet om genierna? Einstein eller du?

  Puss

 5. Therese Anerland skriver:

  Håller med Alma.
  För att kunna gå vidare måste allt gammalt bort.
  Sen kan du bygga nytt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.