ante omnis mea familia

Dizzy måste vara DIZZY!

I morse (18/6) var den första promenaden med Dizzy. Hon kom hit efter att hon lämnat sin son Neo på dagis och följde med mig när jag lämnade mina pojkar hos mormor sen bar det iväg. Dizzy hade på sig ett par nya skor som gav henne skoskav inte långt därefter (Jag undrar om det är korkade beslut som detta som gav henne sitt välförtjänta smeknamn..?)  så promenaden varade i  30-40 minuter innan vi fick vända. Hon plockade av sig skorna och gick barfota på asfalten och det funkar ju nu när det är sommar.. Vi gick inom ICA och bankomaten på vägen hem så allt som allt var vi ju ute lite längre.
Jag fick i alla fall visat henne en av mina magiska skogsdungor <3

Jag sa åt henne att ha bättre skor på sig i morgon bitti, taggad och laddad!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Dizzy måste vara DIZZY!”