Drop-ins made my day/ VAB idag.

På mitt jobb kan man sällan förutspå en dag. Och det är nog ganska simpelt, för man kan inte förutspå människor. I måndags var där väldigt lite att gör på jobb. Jag gick till och med en halvtimme tidigare för att det kändes överflödigt att vara två i butiken utan kunder och ingen verkade ha lust att pierca sig. Generellt sett är november en kola-månad. Väldigt seg. Igår när jag kom till jobb hade jag inte mycket till bokningar heller. Men det kan man i och för sig inte rätta sig efter för jag får nästan alltid drop-ins. Till 99% får jag alltid i alla fall nån droppis. Hur många vet man aldrig, det är mest att stå där och se lagom inbjudande ut – sådär pass inbjudande man kan när man erbjuder nål, smärta och blod för en resonabel summa pengar. Men igår var en sån dag när det visade sig bli mycket att göra och studion fylldes snabbt av droppisar och min dagskassa slogs ut med ett välförtjänt VG. Fy fan vad jag är bra. Och Cindy med. Vi kallar oss “The Dream Team” och oftast känns det så med. Vi har ett fenomenalt samarbete.

Jag kom hem på kvällen och nattade pojkarna som absolut inte ville sova. De kom upp hela tiden och var inte trötta men skoldag är skoldag och det ska i alla fall stannas i sängen. Inte långt därpå kom Phini upp efter att ha hostat så han spytt bredvid sin säng på golvet. Sen fortsatte han att spy på två olika ställen i hallen på väg till toaletten där han spydde ner i toastolen. Och detta upprepades igen en stund senare. Så jag fick ringa Cindy och berätta läget och hon lyckades sätta in någon i mitt ställe. Så jag bestämde mig för att hålla Laaiti också hemma. Vi kan ju baka pepparkakor eller nått.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Brainfucked skriver:

  Jag gör din dag varje gång jag kommer på besök… Du borde skriva mer om Brainfucked, jag känner att det är det människor vill läsa om. Jag känner det, bara så där. *whambam*

 2. jenny skriver:

  *harrt* hej!! läser din blogg!!
  tycker den är intressant, bra!!
  Jag har en fråga..
  jag har oxå gjort en bukplastik! bara 6 veckor sen..
  Kan jag endå peirca naveln? alltså sen längre fram?
  Jag har ingen djup navel, mer lite utåtnavel!
  Hade vatt kul att kunna ha en peircing sen :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com