ante omnis mea familia

D’ya fancy a cuppa teeeeea?

Jag fick hem ett paket från Buzzador igår med Liptons pyramidte! Som  ni alla vet är jag en kaffemänniska men jag tycker faktiskt om att dricka thé om kvällarna. Jag gillar det mesta och testar gärna nya théer och har nästan lite utav en samling thé hemma – mina gäster har ALLTID valmöjlighet och de hittar alltid något de vill testa. Sist Tess var hemma hos mig med sin son André fick hon smaka ett thé hon inte smakat förr vilket resulterade i att hon köpte en paket likadan efteråt haha.

Det är nästan en större djungel av thé än vad det är kaffe. Inte bara olika märken utan även smaker i mängder. Jag brukar nog oftast välja att köpa Lipton. Och helt plötsligt för en tid sedan fick jag ett otroligt sug efter vanligt jävla Earl Gray som jag egentligen aldrig tyckt om så jag köpte hem en paket och plötsligt tycker jag om det. Lustigt.

I mitt paket nu från buzzador fick jag  Mandarin/orange (grönt thé), Forest Fruit och Earl Gray. Igår kväll testade jag det gröna. Grönt thé är ju lite säreget, tycker jag. Kanske inget man ska dricka innan sängdags men vafan.. Det var ganska gott och hade en tydlig smak av den, för mig, annorlunda mandarin. Men det var gott. Ikväll får det bli Earl Gray och jag får se om det är nån skillnad mellan platta påsar och pyramidpåsar.

Och detta passar mig så jävla bra nu eftersom jag blir opererad nästa vecka och kommer gå på fasta efter det.

Brukar ni dricka thé? Vilket i så fall?
Tebjudning hemma hos mig – vem kommer?!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “D’ya fancy a cuppa teeeeea?”