Efter ronden

Till min stora tur är läkaren som går ronden samma läkare som gjorde min GBP. Han vet alltså vad det är för operation och vilka komplikationer man kan leta efter – bara det, liksom.
Han sa att de hade sett min cysta jag har på äggstocken. Den kände jag redan till. Men med tarmarna hittade de inget konstigt. Han ville se den knutan som jag visade läkaren på akuten, de hade ju antecknat det i journalen.
Knutan i fråga har jag haft i någon månad. Den har bara ömmat emellanåt men inget jag kollat upp. Han undersökte den och sa att det är ett bråck och den måste de operera. Men det verkar inte som att den har med mina smärtor att göra nu och de vill reda ut detta först så bråcket opererar de till hösten, under en mer planerad operation.
Men han vill inte släppa hem mig med dessa smärtor. Om det går över kommer de nog skicka hem mig annars sa läkaren att de kommer göra en titthålsoperation för att se hur det ser ut i magen.

Det är vad jag vet nu. Nått är fel – förutom cystan och ljumskbråcket som jag tydligen har, men de vet inte riktigt vad ännu.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Sarah skriver:

  :heart:

 2. patruska skriver:

  krya på dig!

 3. Emmily skriver:

  Jättekrya på dig och hoppas orsaken hittas snarast!

 4. nalle333 skriver:

  Krya på dig Maddis! <3

 5. emma g skriver:

  Hoppas dem hittar orsaken! :-( tänker på dig och krya på dig! kraaam!! :heart:

 6. Linda skriver:

  Har läst en blogg ett tag om en GBP-gone wrong (länkar inte så slipper du läsa detta just nu) iallafall så fick h*n en ficka i magen som de efter många vändor hittade, och kunde på så sätt korrigera. Nu hoppas jag att det är nåt som inte kirurgiskt behöver fixas i din mage, utan nåt enklare. Du har fått din beskärda del (och lite till) av livet redan tycker jag… Hoppas det fixar sig på ett bra sätt och det snart…

  • Radar skriver:

   @Linda,

   Kan det vara tarmvred denne fick isf?
   Det brukar ju rätta till sig och är ganska vanligt eftersom det bildas fickor i buken när man gått ner såpass mkt. Dock har jag för mig att Maddis slitsar är sydda så det ska enligt vissa läkare minimera risken för det :/

 7. Saija skriver:

  Krya på dig! :yes:

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.