EFTERLYSES: Anhörig till missbrukare

Det var lite läskigt det där. På nått sätt. Jag är mitt uppe i att läsa klart boken Anhörig som handlar om småbarnsmamman Marisa som är gift med Rickard och tillsammans har de fyra barn, varav tre utav dem är under 4 år. Rickard är alkoholist och narkoman och i boken får man följa hennes rena helvete. Och just nu när jag nått det spännande slutet av boken får jag mail från en tjej som undrar om jag vet någon som lever tillsammans med en missbrukare eftersom hon befinner sig just nu i den situationen och vill ha någon som är/varit  i samma sits att prata med. Vad är oddsen liksom, att jag få dett mailet nu, från ingenstans..? Nu när jag läser denna boken.. Och jag som är som jag är, alldeles sådär flummig, får för mig att det fantamig är ödet och att det finns en mening med det och känner att jag vill lägga ut det här, på min blogg, där jag når mest människor.

Om någon utav er känner att ni har någonting att tillföra denna tjejen som mailat mig och ber om hjälp så hör av dig till mig så slussar jag er vidare. ALL HJÄLP önskas. Ni som läser här regelbundet vet att jag ibland får privata mail från människor som behöver stöd eller råd och jag ber er nu att sträcka ut en hjälpande hand, om ni kan, för jag känner att detta är lite.. ”out of my league”…

Hör av er till info@missmaddis.com

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Johanna skriver:

  Har allt nominerat dig oxå nu efter att ha följt din blogg i drygt ett år :) och allt du skriver om så öppet är du värd att vinna denna tävlingen :D

 2. Therese Anerland skriver:

  Det finns ju stöd via anonyma narkomaner och där finns råd och stöd.

 3. MansonDust skriver:

  Den har jag också läst. Tycker dock att den är skriven på ett jobbigt sätt som gör den svår att fastna i. *vetej*

 4. Sophie skriver:

  Hej!
  Jag har en bror som nu är nykter alkohlist och som tidigare också varit narkoman. Jag har levt nära detta missbruket mer eller mindre hela mitt liv. Jag har också en moster som är alkolist. Jag är bara 22 år men har fått vara med och sett mer än vad jag egentligen vill. Vet inte om jag kan hjälpa din vän men hon får gärna maila mig om hon vill. Gillar din blogg!
  Kram Sophie

 5. ecca skriver:

  Hej!
  Jag har barn tillsammans med en man som e aktiv narkoman.
  Kan kanske tillföra något som kan vara till hjälp för tjejen du skriver om, hon får gärna maila om hon vill..
  Ha d bäst *hej*

 6. Jen skriver:

  Hej!
  Gifte mig exakt för 1 vecka sen och vi väntar vårt första barn, jag och min man som är aktiv missbrukare. Önskar jag kunde vara till hjälp.
  Kramis

 7. pilla skriver:

  Hej är missbrukare av tabletter…..och väntar nu mitt trejde barn missbrukade inte med dom andra för då kunde jag göra ett uppehåll…missbrukar morfin och zolpidem i stora mängder….

  vill bara inte att det ska komma ut eftersom att jag kämpar för att sluta…
  Kram på dig och lycka till med allt du tar för dig.. *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com