ante omnis mea familia

Efterlysning: Intervjumedverkare

För en tid sedan medverkade jag i en mailintervju till ett skolarbete. Jag fick förfrågan via mail av en tjej, Amanda, som gjorde ett skolarbete om maskrosbarn och hade läst lite på min  hemsida om min bakgrund, därför undrade hon om hon fick intervjua mig till sitt arbete. Det är ju bara några frågor och jag är inte främmande för intervjuer så jag sa självklart ja.
Jag var anonym i hennes arbete och som jag förstått det har det gått bra.
Nu är det ännu dags för ett nytt skolprojekt och hon ska få intervjua mig igen men letar även andra att intervjua. Denna gången vill hon ställa frågor till de som blivit misshandlade under sin uppväxt och i mailet hon skrev senast till mig skriver hon bland annat såhär:

[…] Den gången skriver jag till dig om ett nytt arbete.. Jag har påbörjat mitt projektarbete på gymnasiet som ska handla om barnmisshandel. Jag försöker nu hitta vuxna eller ungdomar som har blivit misshandlade, antingen psykiskt eller fysiskt, under sin uppväxt. […]

Så nu tänkte jag, utöver att jag själv är med och blir intervjuad, efterlysa andra med liknande erfarenheter som kan tänka sig att ställa upp på en mail intervju där man förblir anonym. Det tar inte lång tid.
Om någon av er är intresserade eller känner någon som kan vara intresserad så går det bra att maila henne själv:  Amanda Lund: amanduuws@hotmail.com

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.