ante omnis mea familia

Egen företagare: check

I skrivande stund sitter jag på balkongen och njuter av kvällssolen. Kaeli sitter på golvet bredvid och tuggar på bröd som hon tycker så mycket om. Utanför, på gården, leker mina söner med grannungarna. Laaiti omringas av tre flickor och något säger mig att det inte är sista gången. Han är så charmig.
Pojkarna ville ha hamburgare till middag och jag tog tacksamt emot det enkla förslaget. Men när jag ropade upp dem hade de alldeles för roligt med kompisar för att vilja äta. Så de slängde i sig varsin halv burgare och rusade ut igen. Det kan jag nog leva med.

Idag hittade jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Man kan nästan säga att jag numera är egen företagare men ändå inte. Det kommer med största sannolikhet inte bli något lönsamt men tanken var tilltalande. Jag återkommer med mer info om detta efter att jag varit hemlighetsfull ett tag.

Det får bli en dans med dammsugaren nu. Det var kanske inte smart att låta ettåringen gå omkring med bröd?

55.64629613.202569

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Egen företagare: check”