En blogg om ingenting

Så börjar en ny dag idag. Det är måndag morgon och väl till känna en seg dag för de flesta. Barnen sov längre i morse och det i kombination med att jag glömt ställa min klocka resulterade i att vi vaknade senare. Jag kände ingen större lust att stressa utan förlikade mig med tanken att bli sen till dagis – men det brukar inte vara några problem.

Jag sitter nu och vänmtar på samtalet från Jenny som jag får varjhe vardagsmorgon då hon ger sitt klartecken til promenad och jag sätter målet som alltid annars på minst 45 minuter men tror nog att det kan bli längre än så. På fredag kan inte Jenny promenera med mig så Charlotte smsa mig igår och tar promenad med mig. Jag känner mig som en handikappad som behöver personlig assistens, haha. Mina vänner ställer upp mig och promenerar med mig som om det vore självaste välgörenhet och ”hoppar in” för varandra. Fan vad najs, uindrar om jag kan få de till att göra andra saker med..?

Det blev en bra städning igår, man märker det mest på pojkarnas rum som det tog mig evigheter att övertala dem att göra och det efter att jag lovat att hjälpa till. Det ska jag lägga i minnesbalken, hur de fantamig ska hjälpa mig att städa hela lägenheten när de blir större.
Och med den annalkanade veckan får det bli städning igen nästa söndag. Det känns som om jag inte hinner med annars..

Whoops, nu ringde Jenny (hon är fantamig tidig idag) så bloggen får bli kort..

 

Twee, twee.. ;)

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Emma skriver:

  Hoppas dagen blir fin och underbar. Jag ska inte hitta på särskilt mycket under dagen, bara käka frukost med A och förstås – grisen. Ska bli roligt roligt! Hälsa barnen från mig, kan vi inte ses snart? *love*

 2. Emma skriver:

  Gud va duktig du är… Jag önskar jag hade lika mycket viljestyrka som du när det gäller att röra på sig ^)

 3. Sarah skriver:

  *blomma* Fan vad duktig du är!
  Vart kan man köpa lite sån duktighet?
  Vill också!

 4. Emma skriver:

  HAHA, det ÄR så att ha personlig assistans! XD

  Förresten, jag hade ”I’m yours” på huvudet hela dagen igår efter att jag sett texten här. XD

 5. Dizzy skriver:

  Jag få se om jag kan gå med imorgon min son ska juh vara hemma två dagar nu sen inflamation i fingert. Blä kram

 6. Falått skriver:

  ställer alltid upp för min underbara fru ju *love*

 7. Therese Anerland skriver:

  Snällt att dina vänner ställer upp och promenerar med dig så du slipper gå själv. Duktiga killarna är *yay*

 8. Jessica skriver:

  Schysst att ha gå sällskap. Själv känner jag inte en kotte dit jag flyttat och eftersom det är ”ute på landet” så har jag ingen av vännerna i närheten heller

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com