En blottare eller senildement?

Jag fattar det inte riktigt. Jag förstår det faktiskt inte alls.
Du förstår, om man tittar ut genom mitt köksfönster så ser man, över vägen, en kulle. På kullen och lite sådär runt omkring finns det några buskar och några träd. Ganska fint att glo på om man inte har nått vettigare för sig. Som jag typ gjorde i går morse.

c395565887b26f7e423d1fd18a1aaff648d87e8fc7374fda474fcc7984d98ed9 Och där jag står och tittar ser jag en äldre (såg ut som en karl) som stod där vid buskarna. Sen plötsligt ser jag att brallorna åker ner. “Oj han tappar brallorna!!” tänker jag för mig själv. Sen ser jag att underkläderna också åker ner. “Men va fan.. tappar han dem också? Upp med kallingarna!!” hinner jag tänka och undrade om det var med flit eller inte. Det var ett mindre ansträngt försök att ens få upp dem igen så jag undrade om det var med flit som kläderna från midjan och ner föll till anklarna och gamlingen surrade omkring i buskarna utan kläder på nedre del. Shit pommes. Är det en senildement eller är det en blottare? Vem ska jag ringa? Polisen eller äldreboendet?

Jag blev något lättad när jag ser honom dra på sig igen och knäppa byxorna och spänna bältet. Men hallå.. om man har bälte så glider inte bara brallorna ner av sig själv sådär..? Jag fattar det fortfrande inte. VAD HÄNDE?! Och jag känner mig som värsta spiongrannen där jag kikade mellan persiennerna, men shit, jag kunde inte låta bli att kolla och undra vad i helvete han höll på med! What tha hell?!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. patruska skriver:

    trodde att det var en sten eller nått när jag såg bilden i din bdb

  2. Lorelai skriver:

    ehum.. snurrigt värre.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com