En dag med barnen 12


Idag är jag trött. Som ett ålderdomshem. Jag borde slänga kakan och tacka för mig. Vet inte varför jag är så trött, har egentligen itne gjort nått ansträngande.

Tog med pojkarna till Burlöv Center idag. Vi fikade på McDonalds och jag grälade öppet och offentligt med min son. Jag fick elaka blickar från surkärringar som verkade tycka jag var en elak mamma som inte bara nekade min son sin Happy Meal leksak utan även efter tjat om att han får äta sin mat, kastade alltsammans. Well, taskigt läge, så är det. Om man inte lyder sin mamma och dessutom är ful i mun, då ryker både chansen att äta och även den efterlängtade leksaken som jag diskret har gömt utan att ha  vet om det. Det få tjäna som belöning vid ett bättre tillfälle. Och tydligen har en av mina läsare gått förbi mig vid McDonalds utan att ens komma fram och säga hej.. eller nått. Hon kanske bevittnade denna tragiska scen med en skrikande Laaiti som hela vägen till BR Leksaker kallade mig för bajsmamma. Haha.

Jag köpte blå färg till Phini idag, att ha i sitt hår. Han fick välja själv och jag är nog tacksam att han inte valde rosa. Till mig själv köpte jag ett bra fibervax. Får se om det duger.
Pojken som fyller år i morgon köpte vi en present till inne på BR. Det var ett stort spel men jag kan fan inte minnas vad det var. Efter att vi gått omkring där inne längre än vad jag velat tog jag det först bästa som även Phni tyckte verkade intressant. Och konstigt nog var det INTE jävligt att ta med killarna in på BR. De var faktiskt – tro’t eller ej – snälla.

Vid telenor & barncancer fondens små uppsatta bås stod ett hoppberg. Jag trodde i min enfald att det var barncancerfondens borg men efter några kommentarer på bilddagboken vet jag nu att det kan ju ha varit Telenor. Om inget annat stämmer färgerna och jag kanske inte är den mest uppmärksammaste.
Tjejen vid barncancerfonden gav pojkarna varsitt svettband och plockade fram varsin enkrona åt dem att stoppa i insamlingsröret med bollar i. Hon ska alltså lära dem att skänka pengar. Smart. Väldigt smart. För där står barnens föräldrar bredvid och känner sig manade att fiska upp några mynt och stoppa ner i röret, om inget annat så för att föregå emd gott exempel för sina barn. Men i ärlighetens namn gör det mig inget, för det var till barncancerfonden.

Sen åkte vi hem. Vi fick vänta ett tag på bussen och satte oss på marken och väntade. Phini la sig ner på marken. Pojkarna uppförde sig någorlunda och pratade med tjejerna som sat tmittemot på bussen. Phnii berättade förjust om paketet till pojken som fyller år, om sin mackedonkan leksak och Laaiti satt i mitt knä och fes. "HAHA MAMMA JAG FES I DITT KNÄÄÄÄ!" skrattar ungen nöjd och jag rynkar på  näsan. 

Vi gick in om iCA såklart innan vi gick hem och har inte gjort ett piss sedan dess.
Jag orkar fan inte. Vet inte vart min energi tagit vägen..


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “En dag med barnen

 • Mie

  haha :D vad jag känner mig träffad ;) jag är för feg för att hälsa ;) jag ska ta mod till mig till nästa gång , haha ;D jag skyller på att jag faktiskt inte såg det helt fören jag va vid vero moda ;D Jag är hemsk *devil* haha :D

 • lina

  inte gjort ett piss? förutom då en heldag på stan med två kids.. du ja tycker du ska va fullständigt nöjd med det, är det nått som suger ut energi så är det väll ändå barn OCH affärer. min tjej skriker också av glädje då hon fiser..”ja FES i äffän mamma!!!”

 • Ellen

  Fibervax is tha shit! Jag är som du, kastar mat och leksaker o visar vem som bestämmer, det har yom kommit fram folk och sagt till mig att jag är väl sträng eller hård, men mina ungar har lärt sig på det viset, jag är inte sen med att uppmuntra bra beteende och ge kärlek när det är rätt tid för det, men har jag sagt en sak till barnen så står det sedan fast…så skit i surkärringarnas blickar och fortsätt fostra och älska dina barn, på sikt kommer det vara det bästa valet du gjort i ditt liv! (Jag vet att du redan vet detta men tyckte att du ändå är värd att du är en mor värd namnet *haha* )

 • Therese Anerland

  Du jobbar ju hela dagarna och sen har du pojkarna på kvällarna.
  Och du undrar varför du är trött?
  Har du kollat så att du inte har problem med sköldkörteln? Jag var jämt jätte trött och hajade inte varför. Ett enkelt blodprov på vårdcentralen visade att jag har fel på min sköldkörtel och måste äta medicin. Kan vara värt att kolla upp.

 • Marie

  Älskar: ”HAHA MAMMA JAG FES I DITT KNÄÄÄÄ!” Tyckte det var asballt, men sen är klockan också mkt. Men det är det underbara med barn, de säger vad som faller de in ;)
  Tro fan att du är trött, du är ensamstående till två vildingar ;P
  Kram och trevlig helg :D

 • Anna

  Klart du är trött efter en dag men två barn.. men sen är det ju det där med järnet också.. Jag har ju också problem med det och jag känner mig fan trött jämt och jag har inte ens barn.. :) Ta hand om dig.. Kram