ante omnis mea familia

En dag med barnen

Idag är jag trött. Som ett ålderdomshem. Jag borde slänga kakan och tacka för mig. Vet inte varför jag är så trött, har egentligen itne gjort nått ansträngande.

<KENOX S630  / Samsung S630> Tog med pojkarna till Burlöv Center idag. Vi fikade på McDonalds och jag grälade öppet och offentligt med min son. Jag fick elaka blickar från surkärringar som verkade tycka jag var en elak mamma som inte bara nekade min son sin Happy Meal leksak utan även efter tjat om att han får äta sin mat, kastade alltsammans. Well, taskigt läge, så är det. Om man inte lyder sin mamma och dessutom är ful i mun, då <KENOX S630  / Samsung S630> ryker både chansen att äta och även den efterlängtade leksaken som jag diskret har gömt utan att ha  vet om det. Det få tjäna som belöning vid ett bättre tillfälle. Och tydligen har en av mina läsare gått förbi mig vid McDonalds utan att ens komma fram och säga hej.. eller nått. Hon kanske bevittnade denna tragiska scen med en skrikande Laaiti som hela vägen till BR Leksaker kallade mig för bajsmamma. Haha.

Jag köpte blå färg till Phini idag, att ha i sitt hår. Han fick välja själv och jag är nog tacksam att han inte valde rosa. Till mig själv köpte jag ett bra fibervax. Får se om det duger.
Pojken som fyller år i morgon köpte vi en present till inne på BR. Det var ett stort spel men jag kan fan inte minnas vad det var. Efter att vi gått omkring där inne längre än vad jag velat tog jag det först bästa som även Phni tyckte verkade intressant. Och konstigt nog var det INTE jävligt att ta med killarna in på BR. De var faktiskt – tro’t eller ej – snälla.

<KENOX S630  / Samsung S630> Vid telenor & barncancer fondens små uppsatta bås stod ett hoppberg. Jag trodde i min enfald att det var barncancerfondens borg men efter några kommentarer på bilddagboken vet jag nu att det kan ju ha varit Telenor. Om inget annat stämmer färgerna och jag kanske inte är den mest uppmärksammaste.
Tjejen vid barncancerfonden gav pojkarna varsitt svettband <KENOX S630  / Samsung S630> och plockade fram varsin enkrona åt dem att stoppa i insamlingsröret med bollar i. Hon ska alltså lära dem att skänka pengar. Smart. Väldigt smart. För där står barnens föräldrar bredvid och känner sig manade att fiska upp några mynt och stoppa ner i röret, om inget annat så för att föregå emd gott exempel för sina barn. Men i ärlighetens namn gör det mig inget, för det var till barncancerfonden.

<KENOX S630  / Samsung S630> Sen åkte vi hem. Vi fick vänta ett tag på bussen och satte oss på marken och väntade. Phini la sig ner på marken. Pojkarna uppförde sig någorlunda och pratade med tjejerna som sat tmittemot på bussen. Phnii berättade förjust om paketet till pojken som fyller år, om sin mackedonkan leksak och Laaiti satt i mitt knä och fes. "HAHA MAMMA JAG FES I DITT KNÄÄÄÄ!" skrattar ungen nöjd och jag rynkar på  näsan. 

Vi gick in om iCA såklart innan vi gick hem och har inte gjort ett piss sedan dess.
Jag orkar fan inte. Vet inte vart min energi tagit vägen..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “En dag med barnen”

%d bloggare gillar detta: