En förbannad småbarnsmorsa

Nyss hemkomna från dagis – i snöyran!! Det snöade när jag hämtade pojkarna och snön la sig som ett vitt böljande mjukt täcke under mina fötter. Jag tyckte att det var mysigt och längtade tills jag fick se pojkarnas förtjusta små leenden och föreställde mig en skön liten promenad med glada snölekta pojkar. Verkligheten kickade in när Laaiti galoretrotsade. inte skule han ta på sig strumporna men absolut inte ta på sig overallen och jag vet inte vd problemet var. Phini väntade ute i snön och jag var fulltpåklädd och blev snabbt varm och Laaiti skrek som en stucken gris och skulle inte inte inte inte. Jag tappade tålamodet på dagis och slet på honom overallen något hårdhänt och drog forcerat på skorna och jag blev vansinnig. Jag orkar inte med sådant tjafs och gnäll. Tolererar det inte. Fuck pedagogik. Sluta skrika för inget. Bara gör som jag säger. Det är inte lätt att vara barn, no shit.

Promenaden hem var mer irriterad än njutningsbart.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Lorelai skriver:

  hmmm.. De där är precis en av anöedningarna att jag inet är så förtjust i vintern längre.. alla gånger som det där sker..både på väg hem och ut. Så.. Jag har skoskydd på deras skor så de kan springa omrking påklädda.. och inte tvingas stå i hallen medan de väntar på mig att klä mig. För jag vägrar klä mig innan de är färdiga.. för det är inte jag som har svårt att ta på jackan.

  Den som strular mest får på sig kläderna först.. Den som strular för mycket åker med utan ytterkläderna.. tar inte många meter innan barnet är mer fogligt. Om det inte är för kallt ute då.. man måste ju bedöma barnets tolerans.. :P -10grader = bära ut vid dörren för en snabb demonstration av väderförhållande. :P Ha dricka med mig är en annan grej för att hjälpa mig att inte flippa på dom när det blir varmt.

 2. Jessica skriver:

  förstår din frustation, pek kärringar får säga vad dem vill, man kan inte hålla påoch dalta med en oresonlig unge

 3. Therese Anerland skriver:

  Fy f-n inte kul med en skrikande unge som bara inte vill. *bash*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.