En fullbokad dag med BVC & gäster!

Inatt har denna mamman knappt fått en blund. Lilla Kaeli har vaknat ganska ofta och varit ledsen så natten har varvats med blöjor, mat, kärlek och tröst och jag fick inte sova mycket. Jag vilade en stund på morgonen efter pojkarna hade fått frukost och underhöll sig själv men jag kunde inte somna. Så jag gick upp och plockade undan lite, tog en underbart uppfriskande dusch, sminkade mig och fixade håret, diskade och förberedde ersättning och tittade på när pojkarna spelade spel. De behöver ju också lite uppmärksamhet och när min son kommer och frågar om jag vill titta när de spelar spel har jag inte hjärta att säga nej, så disken fick vänta en liten stund.
Efter disken vaknade Kaeli igen och hon fick mat och massa kärlek.

Idag hade jag egentligen inte mycket planerat bortsett från dagens BVC besök 15.45. Sen ringde Maria som ville hälsa på, och jag hade nyss begärt krambesök av Emma också. Och igår smsa Björn och undrade om det blir en kopp kaffe idag. Så plötsligt finns det saker att skriva upp i agendan, och det på en dag då jag knappt fått en blund natten innan men på nått konstigt vis inte går under av trötthet ändå.

Trött, men full av avgudan när jag ser min dotter. Löjligt och mesigt, men precis som när jag hade fått pojkarna blir jag tårögd bara av att titta på mitt barn..

image

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Tirja skriver:

  Där har vi något gemensamt, fast jag blir det vems bebis det än är jag tittar på :) Man blir ju fylld av en sån otrolig kärlek!
  Kram

 2. Lasse skriver:

  Undrar hur det kan komma sig att du bara får så fina barn…? Kan du ha gjort nån god gärning nån gång i ett tidigare liv. *harrt*

 3. netscape skriver:

  Kaeli är så där farligt förförande söt så man vill nästan äta upp henne! *hubba* Jösses vilken vacker flicka!!!!
  Trots att du behöver vila och få ha lugn & ro (då det är tufft med ensamt ansvar för alla barnen) så behöver du minst lika mycket andra vuxna i din närhet. Bra med besök…härliga vänner du har.
  Kram!

 4. Nettan skriver:

  Åh vilken underbar bild på er tillsammans! Vad kul att läsa att allt går bra, trots lite sömn :)

 5. Malin skriver:

  Kärlek ger energi!! Tack för lösen *blomma*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com