En gång till.. 2


Jag hoppades att det var den enda gången jag mådde sådär. Minns ni den gången jag fick ringa ambulansen mitt i natten då jag tuppade av? (Läs här)

Inatt hände samma sak. Jag tog Keeron och bar honom till badrummet för att byta hans blöja. Kände mig snurrig. Väl framme la jag honom på skötbädden och kände hur det började sticka till i ansiktet, som myror som kröp över mig, tusen nålar. Det började tjuta i öronen och hörseln nästan försvann. Plötsligt blev jag rädd att jag skulle trilla ihop som sist och jag hade ju Keeron där på skötbädden så jag skrek på Magnus som vaknade och kom ilande. Jag fick sätta mig hopkrupen på golvet i hallen, Magnus tog Keeron och la honom i sängen en stund för att se till mig. Han hjälpte mig sen tillbaka till sängen och fixade Keerons blöja och mat.

Paniken, mina vänner… Paniken. Så enormt lättande och skönt att Magnus var här.. Det gick inte lika långt denna gången eftersom han va här.

Jag vet inte vad som är fel på mig. Mina tarmar har på sistone börjar vrida/vika sig och det gör stundtals väldigt ont. Men ovanstående beror knappast på det. Jag kanske har nått fel på blodtryck eller öronkristallerna.. Vem vet.
Idag mår jag lite funky. Fortfarande lätthuvad när jag är uppe och går. Känner samma tryck i skallen som jag gjorde igårkväll och inatt.
Vila och ta det lugnt står på min agenda.


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En gång till..

  • Tess

    Jag vet att det är din blogg men:
    Tack Magnus för att du finns där i vått och torrt för Madde.
    Vännen du måste vara rädd om dig!

  • Therese

    Kanske lite mycket som händer i ditt liv just nu? I vilket fall så tycker jag att du borde söka läkare, det kan ju vara blodtryck också men kristaller i öronen brukar inte yttra sig så, det är mer konstant yrsel eller yrsel då du vänder huvudet osv. vilken lättnad ändå att du har en fin man i ditt liv och det kanske är så att du förstått det nu och då reagerar kroppen, jag menar ditt liv har ju inte varit enkelt direkt :heart: