En helg med mr T

Jo jag vet att det varit något sparsamt med inlägg de senaste dagarna. Men som ni vet återkommer jag alltid förr eller senare.

I torsdags stängde jag butiken klockan 20 och satte mig på McD och drack en milkshake och tog en chickenwrap innan jag gick till bussen och väntade. Mr. T satt i bilen på väg hem till mig och barnen skulle sova hos mamma eftersom jag skulle vara hemma så sent. När jag väl kom hem dröjde det inte länge innan Mr. T var framme efter sin bilresa från Norge till Skåne och kvällen var väldigt lugn. Jag var trött efter jobb och han var nog trött efter sin långa bilresa.

<KENOX S630 / Samsung S630> På fredagen åkte vi en sväng in mot Lund, Burlöv Center och Lund igen. För mig är det lyx att kunna ta sig olika ställen med bil. Eller ja, bil & bil.. han har en buss. Den är svart och rosa. På Burlöv center passade jag på att köpa det där bordet och stolarna till pojkarna som jag förr inte haft lust att frakta hem på bussen. När vi kom till kassan var Mr T snabbare än mig att plocka fram pengar och vipps så blev det ett <KENOX S630 / Samsung S630>bord med stolar. Såklart döskallar.  Fredagskväll var Laaiti väldigt ledsen och ville inte sova. Han gnällde om att det klia i hans rumpa så han grät mest och var väldigt frustrerad vilket ledde till att jag stundtals blev frustrerad själv. Det slutade med att Laaiti och jag la oss i min säng för att jag ville få honom lite lugnare, och vi somnade bägge två. Jag var helt utmattad, vilket jag nästan alltid är. Och somnade. Schysst mot vår gäst? Nej. Men sån är jag. Får jag möjlighet att sova så vipps, är jag borta.

3 Jag hämtade barnen på dagis och eftermiddagen var lugn och vi gjorde inte mycket här hemma. Lördagen fick en promenad mot ankedammen och stopp vid en lekplats där jag och barnen åkte rutschkana och gungade och satte på lösnäsor som vi  plockade av träden. Hur kul som helst! Ica och hem och laga mat sen blev det bra med den saken. Det där var ungefär en typisk vardagsdag i mitt liv med mina kidz som mr T 4 fick uppleva.  Nu är han förmodligen ärrad för all framtid. Haha. Mot kvällen var det film på TV efter barnen somnat och jag hann knappt se soffan och filten förrän jag slocknade som ett ljus. Vipps, så sov jag. Schysst mot mr T? Nej. Inte alls. Men sån är jag. Oromantisk, trött, dryg och jävlig. Jag är som jag är för att jag inte blev som jag skulle.

Idag är det söndag och jag styr dagen till Arlöv och Kim med familj. Jag har lite ärenden hemma hos henne. Dammsugning och undanplock här hemma som vanligt och kvällen erbjuder mig inte mycket. Jag ser fram emot i morgon då jag har en session med min nya tatuerare.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Ann-Sophie skriver:

  Låter som ni haft en lugn och skönt helt vanlig helg!
  :)

 2. Kicki skriver:

  Har du kollat så inte Laaiti fått mask!
  Fick en av mina tjejer ofta i den åldern. *uhh*
  Fixas lätt som en plätt med tablett från apoteket!

 3. Jessica skriver:

  Tror nog han har överseende…

 4. Emma skriver:

  Något sparsamt – veckans underdrift! Det var den mest kortfattade beskrivning av en hel helg som jag någonsin fått från dig… Men jag antar att du haft fullt upp. jag gillar dig ändå. :D

 5. dizzy skriver:

  skrattar för vi gick förbi den där”bilen” mrT hutan atade t jag visste det va hans då sa neo till mig den va ful vilken sa jag!! den pekade bort mot bussen! skrattade och sa ja verkligen vilka färger… *tihi*

 6. MaddeMad skriver:

  Kan ddu gunga så högt Maddi?
  Själv fick jag svindel bara av aatt se på fotot.
  Jag ´kan knappt tro att jagg en gång i tiden älskade att åka fort, snabbt & högt helst på samma gång… hihi!

 7. ninna skriver:

  tjusigt bord :-)
  nr får man se bild på Mr T? för visst har du inte lagt ut någon här i bloggen alls? *vetej*

  Häftigt foto på er när ni gungar *cheer*

 8. Mr. T skriver:

  Nästa gång tar jag med mig min egen gitarr ska du få höra darling. ;)

 9. Therese Anerland skriver:

  Låter ju som en jätte skön och mysig helg.
  *love*

 10. Anna skriver:

  vafan måste man sova så måste man ju…. *tihi* *haha* *yay* *cheer* B)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com