ante omnis mea familia

En helt ny tvättmaskin! 

I förrgår misstänkte jag att vår tvättmaskin höll på att krascha. Igår var det ett faktum. Föreställ er den paniken – vi har sex barn. Vi tvättar varje dag.  Jag berättade för Kaeli idag när jag hämtade henne att tvättmaskinen gått sönder och hon började gråta direkt. ”Mamma då kommer vi inte kunna ha rena kläder” snyftande hon. Söta unge. Udda att en sjuåring bryr sig om sånt. 

Så Magnus felanmälde igår kväll. Runt 23. Man gör det via hemsidan. Imorse ringde de upp, kom hit runt 10 och kikade på den och dömde ut den. Den var 7 år gammal men med tanke på hur mycket vi tvättar så har den jobbat för 15 år sa han som kikade på den. 

Sen runt 15 idag kom Elon hit och installerade vår helt nya maskin. Den är så fin! Med touchskärm, vilket känns väldigt modernt. 

Stackars killen som kom hit och installerade fick inte en lugn stund från Kaeli. Hon är så överdrivet social och pratglad. Inte det minsta blyg. Hon berättade om taekwondo, vad alla syskonen heter, att hennes pappa är stor och stark osv. Killen var riktigt schysst mot henne och svarade henne och pratade med henne och lät henne hjälpa till osv.  

Men ändå – snacka om snabb service. Vår hyresvärd har alltid varit snabb med att återkoppla vid felanmälan och fixa. Antingen samma dag eller dagen efter. När jag fick ny tvättmaskin när jag bodde på Åkershus tog det ungefär en vecka innan jag fick min nya maskin. Så ja – jag är enormt nöjd med att de ersätter samma dag här. 

Dagens tumme upp till vår hyresvärd Häglunds! 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En helt ny tvättmaskin! ”

%d bloggare gillar detta: