En kärleksfull gest

Sådär ja. Nu är jag tillbaka i mitt Östersund, denna gången inte riktigt lika vintervitt. Emma hämtade mig i morse och jag fick övningsköra till Sturup vilket gick bra. Mina flygresor hit gick bra även om det var tröttsamt och jag somnade till på resan.
Sandra (lärlingen) hämtade mig på flygplatsen och körde mig till studion och idag gick det åt några timmar med att lägga ordning smycken, skötselråd, hämta bokningar osv. När jag gick in i den delen av lokalen som är "mitt rum" såg jag hur Sandra städat här inne, bäddat sängen med en härligt grå fluffig filt och där på låg ett par mysiga chenille rosa strumpor. På bordet bredvid stod en skål godis, tre blockljus och Toffifee. På armen bakom sängen ståd en skål med frukt, äpplejuice, kakor och ännu ett gäng med värmeljus. Vilket otroligt välkomnande!!! Hon hade verkligen ansträngt sig för att ge mig lite mys! Jag blev enormt glatt överraskad och är henne tacksam <3

Här är inte lika många bokningar som jag hade velat men jag kommer åtminstone ha nått att göra de närmsta tbvå dagarna. På söndag blir det en lång och jobbig dag för mig.
1. Mitt flyg går inte förrän 19.30.
Hur i helvete ska jag fördriva tiden hela dagen..?!
2. Mitt flyg landar 22.45.
Hur i helvete tar jag mig hem till Staffanstorp? Emma kan inte hämta mig, flygbussen går till Malmö men det går ingen buss därifrån till Staffanstorp.
Så jag får suga på den karamellen eller hoppas att nån erbjuder sig eller att jag kan muta nån att hämta mig och köra mig hem, mitt i natten på söndag.

Så det så.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. TuffLoysan skriver:

  Hoppas jag kommer kunna komma ifrån jobbet en sväng imorron, för isf ses vi vid halv 1 imorron =)

 2. Jasas.se skriver:

  Det var verkligen snällt gjort av Sandra! Tänk inte mer på söndag, utan allt löser sig! Snart hör det av sig någon som säger ”Jag kan köra dig”, det är jag helt säker på!

 3. Emma skriver:

  Hehehehe – ja där ser man. :D

  *harrt*

 4. TuffLoysan skriver:

  Alltså.. lite pinsamt det här.. Jag var juh in hos er idag, med min kompis och hennes syster. Min kompis piercade naveln. Och det var jag som var den minst uppklädda av dom andra två, om man säger så =) Och jag hade tänkt presentera mig, men jag blev lite skakis av att se på. Har varit med min kompis på sånt här en gång tidigare, och då var jag SÅÅ nära att svimma. Så jag lixom tappade fokus. Men sen verkade du så inne i det du höll på med åxå.

 5. Kicki skriver:

  Gullig tjej den där Sandra!!

Lämna en kommentar!