ante omnis mea familia

En lyckad julafton!

Sådärja. Ännu en julafton avklarad. Det blev god mat hos mina föräldrar och jag har längtat mig sjuk efter mina föräldrars sockerkanelgriljerade julskinka och mammas senapssås med ägg. Pojkarna var inte så intresserade av Kalle Anka utan ville hellre hjälpa mormor fixa maten. Hela familjen hjälptes åt i köket efter att vi ätit, jag diskade, mamma torkade av spisen, pojkarna och min pappa plockade undan maten. Vi satte oss ner och åt tomtegröt innan klappar delades ut och barnen var euforiska, såklart. Transformers, Spindelmannen, Pussel, Lego, morgonrock & byxor, eau de toilette (för barn),  tattoomaskin, snickarset, bionicle och ja gud vet.. Alldeles för mycket. Och ju äldre jag bli desto mindre får jag, haha. Men min julklapp numera är att se barnen så överlyckliga och förtjusta! Av Emma fick jag bäddset, och en bok “self teaching Afrikaans” – KANON! Barnen fick en kanonbok med fabler som kommer att nyttjas till max.

Vi gick hem inte alldeles för sent och min mamma hjälpte mig bära de 6 påsarna hem med grejor. Jag kommer lägga upp en massa bilder på bilddagboken under kvällen.

Jag själv har beställt en egen julklapp till mig själv ikväll  från Personliga Almanackor,
  – och ja, du gissade rätt. En personlig almanacka. Jag ser fram emot leverens! Nu kan jag faktiskt få en almanacka precis som jag vill ha den och den innehåller sånt som JAG behöver och vill ha, inget överflödigt tjafs och med en personlig framsida.

Man kan nog inte ta miste om att det är min almanacka när det står missmaddis.com på den, eller hur?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “En lyckad julafton!”