En mening med sex

Välkommen MÅNDAG! Ny vecka, nya möjligheter och just denna veckan förändras mitt liv. Denna veckan blir jag hans hustru och alla jag träffar säger samma sak.. “nu närmar det sig, hur känns det?” Hur det känns? Hmm. Nä jag är inte nervös, det blir jag aldrig förrän i sista sekunden. Det känns mest spännande och med en del stress. Fortfarande saker som måste ordnas inför onsdag och jag ar inte så bra koll på vad som är fixat och vad som inte är det. Men det löser sig, det gör det alltid. Det sa ju Timbuktu.

Idag har jag en lista över saker som måste göras. Jag ska vara hemma hos Emma mellan 9-9.30. Jag hoppas vi kan köra förbi SYSAV med vagnarna jag måste kasta som grannen påpekat några gånger eftersom de är i vgen när hon städat och jag ändå inte använder dem. När jag sa det till mina föräldrar, att vagnarna ska kastas var pappas första fråga “varför”. Ja varför? Jag behöver de inte längre ju. Det är inte så att barnen kommer bli yngre och plötsligt komma att behöva dem igen. “Men du sa att du ska ha en flicka” svarade pappa. Haha. Jo men önsketänkande och verklighet är två skilda saker. Jo det hade varit kul med fler barn och roligt med en flicka men jag tror inte det blir fler barn i denna familjen om jag ska vara realistisk. Så vagnana kastas, de är ändå i så dåligt skick efter sitt liv med två små barn.
Sen vill jag kasta säckarna med kläder i en container och jag tackar för alla förslag och tips och erbjudande, jag ska ha det i åtanke inför nästa sortering. Denna gången plockade jag ut det som är värtatt sparas och lämnar det till Kims lille Gabriel. Resten är inte värt att säljas, jag skulle skämmas att ta betalt för det och skämmas att ge bort det.
Jag hoppas även att jag hinner med en inhandling inför onsdag kväll, med lite bjudmat och sånt. Sen börjar jag jobba 15 och när jag slutat mitt pass ska jag åka direkt till Arlöv och prova klänningen och se hur det blir nu när hon börjat sy i det riktiga tyget. Det ser bra ut på bilderna men frågan är ju hur det sitter. Det är med en enorm spänning i kroppen jag ser fram emot denna provningen.

Dagen då jag var med i sydsvenskan ser man en mindre förändring i statistiken. Enligt statcounter hade jag 2052 sidvisningar och unika besökare klockade 999. Inte illa med tanke på att de tydligne inte la ut artikeln på nätet med länk.
Vilken fin siffra det där, 999.
Jag vet inte hur spiritualistisk Martin var innan han träffade mig eller om det kom när han och jag träffades men jag har alltid varit lite hokus pokus med rökelser, tarot, kristaller och allt. Och jag tillhör den skara av människor som kan göra en big deal av små saker och se små “tecken” överallt. Jag vet det låter löjligt men fuckyou. När det kommer till Martin och mig är han och jag ense om att siffran 6 och siffran 9 måste ha betydelse för oss. Så till lite diffus matematik…
Martins alla 3 namn är 666. (Sex bokstäver i varje namn).
Mina alla 3 namn är 999. Madeleine Rose-Marie Ekenstéen.
Vi blev tillsammans den 6/6-09.
Vi gifter oss den 9/9-09.
På hans ena hand har han tatuerat in 666 som blir 999 för alla andra som tittar.
Jag bor på 6:an, mitt stjärntecken är 69 (kräftan)… osv.

Ja, jag kan hitta mening med det mesta och varför inte, för vem vill leva meningslöst?

 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Viola skriver:

  Tyck inte att du är konstig för det där med siffror! Jag är likadan, min sambo är likadan! Vi har också ”våra siffror/datum” etc. Och vissa saker som har inträffat, vare sig det varit dåligt eller bra, har skett på speciella datum med speciella kombinationer. Det är definitivt INTE diffust för min del i allafall :)

  Tack för en bra blogg, och tack för bröstpiercingen! Du är superduktig, och det ser verkligen snyggt ut! *kjerlek* nu ska jag träffa min väninna, fröken ”tålamod” haha. Ja, du vet, hon undrar när hon kan byta smycke :P

 2. kina skriver:

  Ni borde ju verkligen se den filmen med jim carey då. 23 tror jag den heter. Den är bra :)

  Lycka till imorgon,jag följer dig :)

 3. Madde H skriver:

  September- 9 bokstäver,
  252 dagar har gàtt av àret (multiplicera siffrorna)
  Wednesday- 9 bokstäver

 1. 18 december, 2009

  […] datumet. Det gör mig bara mer och mer säker på att detta verkligen ÄR menat och förutbestämt. Minns ni inlägget jag skrev? I quote: Vilken fin siffra det där, 999. Jag vet inte hur spiritualistisk Martin var innan han […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com