ante omnis mea familia

En olycka kommer sällan ensam..

Det var väl väntat, eller hur. ELLER HUR!!!!
När jag kom hem från jobb igår och skulle kolla mina mail, som jag alltid gör, så går det inte att starta den lilla vita.  Det gick bara inte. Inte nog med att jag är sjuk och hemma från jobb, datorhelvetet dör. Hundratals försök att återuppliva den lilla men nej.. Nada. Inget alls. Inga livstecken alls. Den stationära har varit död några månader och nu är den lilla också död.

Men vad som var ännu mer givet – I should have seen it coming, var när jag idag gick hem till mina föräldrart för att låna pappas dator för att betala räkningar, så funkar inte min inloggningsdosa till banken!!! ELLER HUR!!

Snälla skjut mig nu…

För en olycka kommer sällan ensam, what next? WHAT NEXT!
Sparka på mig när jag redan ligger. Bring it on.

:(

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “En olycka kommer sällan ensam..”