En oväntad gåva…

<KENOX S630 / Samsung S630>

Detta underbara vårvädret gör mig alldeles lycklig! Att vakna till solsken och ta promenaden till dagis blir med ens så mycket mer underbar. Blommor i alla dess färger och solen som lyser på. Fan vad jag längtar till sommaren.

<KENOX S630 / Samsung S630> Pojkarna fick på sig sina vita linnen och kortärmade vira skjortor idag. Fan vad de är BEDÅRANDE i skortor – that’s it. Mer skjortor till pojkarna. Till det fick de sina mörkblå jeans med döskalledetaljer där det bl.a hänger en döskalle på en nyckelknippa.  Svarta strumpor med vira döskallar och vipps, de är perfekta. Ju mer jag tänker på det desto mer rimligt är det. Den delen av mig som inte ännu vuxit upp och jag undrar stundtals om jag någonsin kommer bli vuxen i den frågan. Ni tjejer som lekte med dockor och/ellar barbies, ni minns det säkert, hur kul det var att ta på dockorna de finaste kläderna. Ungefär så är det att ha barn. Det är roligare att köpa kläder till pojkarna än vad det är till mig själv. Kepsar, mössor, scarfsar och grejor är roligare att skaffa till dem. Och jag har ju, som jag nämnt innan, turen att mina småkillar älskar nya kläder.

<KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Jag fick en fråga på msn igår av underbaraste MittLivSomJag. Hon undrade bl.a om pojkarna fortfarande diggar spindelmannen. Såklart. Hon hintade om ett postavi, en oväntad gåva,  på väg till oss och nu sitter jag med spänning och undrar vad, när, hur, varför? MittLivSomJag är en tjej som faktidskt är en utav dem som följt mitt liv ganska ingående i många år, sedan dagarna då jag bloggade dagbok på Lunarstorm. Hon har faktiskt plöjt allt jag skrivit från dagboken, självbiografin, blogg.se, hemliga bloggen, snuskbloggen och numera missmaddis.com. Hon vet allt om mig. Allt som hänt de senaste åren och nästan allt som hänt i mitt förflutna. Hon är en enormt empatisk människa, förstående och omtänksam människa. Vi har aldrig träffats men hon känner redan mig. För att jag är så äckligt öppen i allt jag skriver. Och nu har hon alltså köpt och skickat något till mig och pojkarna..! Det har ännu inte kommit men TACK på förhand, underbaraste du.
Ni borde DEFINITIVT ta en titt i hennes blogg – hon är nästan lika öppen som mig men bjuder mer på sig själv. <3

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. MansonDust skriver:

  Snällt ! :D Älskar presenter.
  Mina kids älskar också nya kläder, det är så kul ! Det ska provas & tittas på sig själva, hihi.

 2. therre skriver:

  Haha, jag håller med. Jag gillar inte att köpa kläder åt mig själv, men min dotters garderob svämmar över! :D

 3. MittLivSomJag skriver:

  Aaaw. :) De är TOOOKSÖTA!!! Längtar tills mi Lilleman blir i deras ålder… Finns så MYCKET fint till ”stora pojkar” (Du får hinta om deras storlekar någongång *hosthost* *note* )

  Jag är MINST lika fånig med att klä på min lille… När han var yngre var det ännu fjantigare.. Nappen var tillomed tvungen att matcha!

  Hoppas ni tycker om presenten som kommer. Finns faktiskt nåt fint till mamman oxå *love*

 4. Sarah skriver:

  Var inne på hennes sida i går, och jäklar vad jag garvade!! Modigt att bjuda på sig själv så *S*
  Jag är också så i bland. Med att klä upp dottern i ursöta klänningar, och liknande, men tyvärr är hon så mkt för kläder, så hemma är det oftast inget alls, och ute, får det oftast bli slit o släng kläder på lekplatsen..men men..

  Nä..det vackra vädret kallar..
  Tjingeling

 5. Jessica skriver:

  Skoj med folk som bjuder på sig själv :)

 6. MittLivSomJag skriver:

  HAHAHA Du har ju lagt till länken där jag dansar loss med diskhandskarna! DEN var minsann inte här när JAG kommenterade *asflabbar* jaja som du skriver.. jag bjuder på den ;)

  Snyggt theme!!!!

 7. malle skriver:

  Va finns du gjort! Älskar färgerna! :D

 8. malle skriver:

  naturligtvis skulle de stå FINT! :)

 9. Emelie skriver:

  Va fin den nya designen var! like it alot! söta dina pojkar é!!! ^)

 10. Anna skriver:

  Sidan har blivit jätte snygg.. *love*

 11. Annelie skriver:

  Nästan alltid så när man ska ut och köpa kläder till sig själv så hamnar man oftast på barn avdelningen nästan på en gång :)Det är faktiskt roligare och köpa kläder till barnen än till sig själv.

  MittLivSomJag riktigt vågat att bjuda på sig själv *hah* Me like

 12. Matilda skriver:

  nej gud vad söta! ^)

  En fråga, är det lungt om jag länkar till dig från min blogg? :)

 13. Jessica skriver:

  Vad vacker din sida blev :D

 14. Nelin skriver:

  Dina barn är så söta :) Och vårsol on top of it all, tur det finns saker att glädja sig över i livet!

 15. Nelin skriver:

  Just det, snygg design föresten! *haha*

 16. Kim skriver:

  Pojkarna e underbara *hart*

 17. Emma skriver:

  Du har himla snälla fans ;)

  Ruskigt vilken förändring du gjorde! Det här var ju skitsnyggt!

 18. Jossan skriver:

  Så söta dina pågar är, de är riktiga ”fotogeni” eller vad det nu heter. Tycker alla bilder blir så fina på dem…

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com