ante omnis mea familia

En oväntad gåva…

Detta underbara vårvädret gör mig alldeles lycklig! Att vakna till solsken och ta promenaden till dagis blir med ens så mycket mer underbar. Blommor i alla dess färger och solen som lyser på. Fan vad jag längtar till sommaren.

Pojkarna fick på sig sina vita linnen och kortärmade vira skjortor idag. Fan vad de är BEDÅRANDE i skortor – that’s it. Mer skjortor till pojkarna. Till det fick de sina mörkblå jeans med döskalledetaljer där det bl.a hänger en döskalle på en nyckelknippa.  Svarta strumpor med vira döskallar och vipps, de är perfekta. Ju mer jag tänker på det desto mer rimligt är det. Den delen av mig som inte ännu vuxit upp och jag undrar stundtals om jag någonsin kommer bli vuxen i den frågan. Ni tjejer som lekte med dockor och/ellar barbies, ni minns det säkert, hur kul det var att ta på dockorna de finaste kläderna. Ungefär så är det att ha barn. Det är roligare att köpa kläder till pojkarna än vad det är till mig själv. Kepsar, mössor, scarfsar och grejor är roligare att skaffa till dem. Och jag har ju, som jag nämnt innan, turen att mina småkillar älskar nya kläder.

Jag fick en fråga på msn igår av underbaraste MittLivSomJag. Hon undrade bl.a om pojkarna fortfarande diggar spindelmannen. Såklart. Hon hintade om ett postavi, en oväntad gåva,  på väg till oss och nu sitter jag med spänning och undrar vad, när, hur, varför? MittLivSomJag är en tjej som faktidskt är en utav dem som följt mitt liv ganska ingående i många år, sedan dagarna då jag bloggade dagbok på Lunarstorm. Hon har faktiskt plöjt allt jag skrivit från dagboken, självbiografin, blogg.se, hemliga bloggen, snuskbloggen och numera missmaddis.com. Hon vet allt om mig. Allt som hänt de senaste åren och nästan allt som hänt i mitt förflutna. Hon är en enormt empatisk människa, förstående och omtänksam människa. Vi har aldrig träffats men hon känner redan mig. För att jag är så äckligt öppen i allt jag skriver. Och nu har hon alltså köpt och skickat något till mig och pojkarna..! Det har ännu inte kommit men TACK på förhand, underbaraste du.
Ni borde DEFINITIVT ta en titt i hennes blogg – hon är nästan lika öppen som mig men bjuder mer på sig själv. <3

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “En oväntad gåva…”