En pinsam kväll ute..

M & M

Det hade ju varit kul om  jag hade haft ett lång inlägg till er om min kväll ute igår men jag får ursäkta mig – det blev inte långvarit. Och detta får bli ett pinsamt inlägg att delge.

Madde och jag blev hämtade relativt tidigt av Micke, vår killkompis lillebrorsa. Han brukar alltid ställa upp som fylletaxi till sin bror & co. Vi åkte ut på vischan för att förfesta där vi drack & Madde & jag förlorade mot killarna i ett spel, innan vi åkte in till Malmö. Vår destination var en pub som hade stängt så vi gick mot Harrys istället som har fri entré innan 12.

Väl inne på Harrys hann jag beställa en cider som jag drack hälften ur, dansa lite med Madde & hälsa på damtoaletten innan mina vänner Sambuca & Ouzo dansade tango med mitt huvud. Rabarberlikör & Vodka tog en salsa och min vän Cidern fick inte en chans att ens bjuda uypp till dans. Allt slog till på en gång och jag fattade inte ens knappt vad som hände. Klockan var inte ens 1 på natten och jag var fullare än en fjortis på en mellanöl. Pinsamt, men sant. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna men varje gång jag blundade fick jag för mig att jag var sjösjuk och befann mig på en båt i storm. Det var dags att säga stopp. Jag har ju jobbat väldigt mycket på sistone och inte ätit mycket så alkoholen tog en välbefunnen plats och allt slog mig hårdade än nånsin. Mats och Madde hämtade vatten till mig och tog hand om mig innan Mats ringde Micke som kom och hämtade mig med detsamma och körde mig fram till porten däe han erbjöd att följa mig till dörren. Underbara vänner. Så ja, min kväll var kort. Det lilla jag han uppleva innan ögonen gick i kors var i alla fall trevligt.

Så kan det gå. Tack & lov inte ofta, men så kan det gå…

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Nendriel aka Mats skriver:

  Fasen vad vi är snygga ;)

 2. GirlGoesMom skriver:

  It happens to all of us! det händer även den bäste ;)

 3. MaddeMad skriver:

  Ha ha ha jag måste bara säga att d var en kass kamera eller så är ljusinställningarna helt å banan hehe!

 4. Anna skriver:

  ja men man kan ju inte alltid va den som lämnar en fest sist.. Den där Micke hade fått följa mig till dörren varje kväll om han ville ;)

 5. TuffLoysan skriver:

  Fattar inte varför det ska va så pinsamt att kvällen slutar så tidigt.

 6. MaddeMad skriver:

  By the way…. D e innan kl 23 som d e gratis. Etage innan 24. Som sagt by the way… :P

 7. Jessica skriver:

  Huvudsaken är att du hade skoj sålänge som de varade

 8. Nendriel aka Mats skriver:

  Snart dags att göra om =)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com