En riktigt bra dag!

Och jag är tillfreds med dagen idag. Jag har fått gjort en del ju. Tog ett varmt bad i förmiddags när dottern vilade och sen satte jag igång att städa undan ”röriga hörnan” i köket och flyttade runt lite grejor. Två maskiner tvätt, strykning och lite dammsugning.

Hela lägenheten ser decent ut bortsett från pojkarnas stia. Nått jävla eget ansvar får de ha och jag städar INTE deras rum. Jag tvättar inte kläder som inte ligger i tättkorgen heller. Det kommer bli lättare att hålla ordning på deras rum när alla mina planer är genomförda. Våningssäng. Ut med soffan som tar plats (bortskänkes) och bättre förvaring.

Det var en riktig mysig middag idag. Jag gjorde kyckling och det tycks ha blivit lite av en favorit för oss alla. Alla åt med god aptit. Efter middagsdisken badade Kaeli och Laaiti tillsammans och hela familjen satt inne på badrummet tillsammans. Mys! Under tiden jag smorjde in Kaeli med den obligatoriska oljan hoppade Phini ner i badet och vi höll honom sällskap ett tag. Han gillar att ha nån att snacka med när han badar. Snackesjuk som fan. Det är vi allihop!

Sen blev det kvällskaffe för mig och Lemolacen till bebisen som hon somnade till. Pojkarna har gjort varsin kvällsmacka, sitter och ser Simpsons med mig och lägenheten doftar den rökelsen jag fick av en underbar bloggläsare för länge sen, som jag absolut inte slösat på. Helt ljuvlig kväll!

Detta är LIVET! Kidsen har varit underbara idag. Phini gjorde all sin läxa idag utan måna protester och jag har möblerat om lite och haft mig.
Levande ljus och rökelse och ett städat hem. Fan vad jag trivs nu!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Andie skriver:

    Visst är det skönt med sådana dagar när allt liksom bara flyter på.

  2. Jasas skriver:

    Ler störst här!!!

  3. mimmi skriver:

    Vad avis jag blir på din mysiga dag! Dig väl unnat gumman! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com