ante omnis mea familia

En rosa historia: Nya kameran

Nej jag är faktiskt inte nöjd med kameran jag köpte på Tradera för någon månad sedan, så jag bestämde mig för att köpa en ny. Jag behöver egentligen ingen extraoridnär kamera – jag har har klarat mig utomordentligt med 3.2 mp.

Kameran jag valde denna gången blev denna rosa söta lilla saken, och jag väntar ivrigt min leverans.

Samsung S630 Rosa
Stilren användarvänlig kompaktkamera
S630 är en stilren användarvänlig kamera. Fungerar som förstagångskamera och för den som redan bekantat sig med den digitala fotovärlden. Med ett enkelt knapptryck kan du skifta till ett flertal olika bildeffektlägen.
  • Objektiv motsvarande 35-105mm
  • Närgräns 5cm
  • Minnestyp SD
  • Film 640 x 480, 30 b/s
  • IrDA anslutning
  • Röstmemo funktion

 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 tankar om “En rosa historia: Nya kameran”