ante omnis mea familia

En rubrik!

Nu vet ju inte jag exakt hur det ska funka. Med hans medicin menar jag. Han har ätit sin medicin i 7 dagar. Jag har bra kontakt med fröken.
I skolan är det lite upp och ner – men han är definitivt inte lugnare. Han har pucklat på kompisar i sedvanlig ordning om än inte lite mer. Han är fortfarande hyperaktiv.
Hoppas på en förändring snabbt. För pojkens skull främst.

Nu börjar vädret likna sommar! Klämdagen igår spenderades utomhus. Först solade jag & Lizette medan barnen sprang i vattenspridaren. Leo åkte in efter en stund eftersom han vaktar alldeles för mycket när vi är på gården. Han låter ingen komma nära alls. Han var väldigt tydlig men vad han tyckte när en av ”äckelgubbarna” kom emot oss – med solglasögon och bestämda steg. Smart.. Jag fick hålla Leo med bägge händer och han rev sönder mina ben.
Gubbjäveln stannar framför oss, stirrar (med glasögonen på) och frågar om han ska klappa eller gå vidare. Eh. GÅ!

Nåja. Vi bestämde oss för att ta barnen till badet. Jag har inte badat offentligt på över 15 år… Men nånstans bestämde jag mig för att fullständigt skita i vad folk tyckte och tänkte om mitt daller och häng. Det var fan mysigt att svalka sig med barnen! Lizette var med så vi turades om att passa Kaeli när hon inte ville bada.

Idag blir det nog inte lika varmt. Får vattna gräsmattan istället!

20130608-092653.jpg

20130608-092704.jpg

20130608-092721.jpg

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “En rubrik!”

%d bloggare gillar detta: