ante omnis mea familia

En sådan där spontan nattlig roadtrip på gång..

Igår var en helt jävla tokig dag. Först morgonen med ungarna som alltid är stressade. Sen jobb hela dagen. Sen hem och förbereda kålpajen till middag och bjuda mamma på mat eftersom pappa var kvar på sjukhuset. pappa ringde och hade blivit utskriven eftersom läkaren inte hittade något fel efter arbetsprovet (dvs att han cyklar och de mäter hjärtat) och de gjorde ingen röntgen som de hade sagt. Jag hade känt mig lugnare med en mer utförlig undersökning.. Men nåja, jag stoppade in pajen i ugnen och sa till mamma att plocka ut den när den hade fått färg och körde till Lund och hämtade pappa. Sen hem, äta lite snabbt. Sen dammsög jag, vek tvätten, hängde upp en maskin tvätt, plockade undan i köket och satte in i diskmaskinen sen nattade jag barnen och moppade. Sen var jag färdig. Puh.

Idag jobbade jag fram till 15 och körde en snabb sväng till XXXLutz med mamma. Jag fick deras katalog och där marknadsförde de deras jubileums priser och rabatter och när jag väl var där upptäckte jag att man ska fan läsa det finstilta.

I morgon är det jobb planerat för mig. Jag har en bokning kl 16:30 och har faktiskt tagit ledigt timmarna innan. Varför? För att en möjlighet att åka till Ullared uppenbarade sig och jag har sällan möjligheter med 6 dagars jobb och kidsen så jag tog mig fräckheten att ta ledigt några timmar.  Så jag och Carro kör till Ullared. Vi planerade fram och tillbaka om när vi kör, för att vara där i så god tid man kan och slippa flera timmars och mils köande. Sen vill vi vara tillbaka så att jag kan jobba och hon kan käka middag med sin familj. Och så kom Carro på den briljanta idén att “Vi kör i natt! Och sover i bilen! Så parkerar vi längst fram och kommer först in!” Vilken kanon idé. Mest för att det blir verkligen en liten roadtrip alldeles så långt ifrån min vardag så att det inte är sant. Lite sådär.. SPÄNNANDE! Haha – som ni märker ska det inte mycket till för att jag ska bli eld & lågor. Så jag ringde mamma och pappa och det var inga problem att ha barnen, mamma hämtade de ikväll och nu ska jag och Carro se en film innan vi laddar oss i bilen med någon kanna kaffe och glatt humör. Jag älskar roadtrips. Jag minns sist jag åkte till Ullared, då med Nina, dagarna innan julafton och vi hade så himla mysigt och trevligt ihop och jag hoppas på en repris, denna gången med Carro.

 

Jag håller er uppdaterade!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “En sådan där spontan nattlig roadtrip på gång..”