En sjuk, två sjuk, tre sjuk..

Usch, jag har verkligen blivit dålig på att blogga. Det känns inte alls som en prioritering längre.

Men fortfarande och som vanligt känns det alltid lättare i hjärta och själ, att få skriva av sig. Även om de oviktiga, små sakerna.

I torsdags förra veckan fick Meelo feber. Så på fredagen stannade både han och Keeron hemma, Keeron höll på att bli krasslig, han med. I helgen slog förkylningen till. Och nu snackar vi inte nån mesig atchoprosit här inte utan en mastodont förkylning från självaste helvetet. Ni vet en sån som har livet ut fullvuxna män.

Keeron kunde inte sova längre stunder för han kunde inte andas med näsan. Det var massa snytande, nässpray och tårar. Så höll han/vi på i några nätter. Meelo vaknade ovanligt ofta han med och ville upp till oss.

En natt fick vi inte sova alls. När klockan närmade sig halv fem gav vi upp och gick ner, tände ljus och kollade Netflix med de två små som inte hade velat sova – som såklart somnade när vi kom ner. Det var himla mysigt ändå, bara jag och Magnus vakna med levande ljus och Netflix. Fast man behöver sömnen.

Så på måndagen tyckte jag att alla barnen var friska nog för både skola och förskola. Vi körde igenom alla morgon rutiner och just som vi var redo för att börja gå, så spydde Keeron ner två rum innan han nådde fram till toa. Jaha.. så var det med det.

Dagen efter fick Kaeli också vara hemma, med de två minsta. Hon hade/har förfärlig hosta och inte i halsen osv. Hemska förkylningen. Hon var ovanligt slö. På kvällen fick hon feber.

Hela veckan och halva förra har bara handlat om sjuka barn. Dessförinnan var jag sjuk, började känna mig krasslig, sådär influensasjuk. Så går det runt i familjen – alla stupar efter varandra – det tar enormt lång tid innan alla är helt friska, i en familj på 8.

Denna helgen (1/12) fyller min äldste unge 15. Det är nästan bisarrt att min son är så stor. Runt 170 lång, och byxmyndig. Insane. Så det blir tårta och presenter i helgen.

Och nånstans i helgen ska förmodligen vår husgäst dyka upp, som ska bo hos oss ett tag. Det ser vi alla fram emot!

Du gillar kanske också...

Lämna en kommentar!