En solig jul..?

Det känns inte som tredje advent när jag måste ha solglasögon på mig…

<KENOX S630 / Samsung S630>

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Bara jag skriver:

  Fjärde advent min vän… fjärde advent haha *bash*

 2. Jenny skriver:

  Ja just det fjarde advent! Na har ar 24 grader sa det ar inte mycket julkansla har inte. Men pa kvallen nar man tander ljus, bakar pepparkakor och kar lite julmusik! Ja da far man lite julkansla. Och jag som har haft hur mycket tid som helst att kopa julklappar pa, men ar tom senare pa det an hemma i Sverige. Suck!
  Ha en super duper trevlig, skon och mysig jul.
  *hej* /Jenny i oken land

 3. Thina skriver:

  Det är bra du är med i rätt tid…fast det känns ju inte som jul..solsken och ingen snö alls…..

 4. alma skriver:

  fan vad du är BÄST!! hahaha! Älskar dej o tusen tack för den tuffa uppbackningen mot mats ;)
  *kjerlek*

 5. Emma skriver:

  Tur eller otur att du inte har en adventsstake hemma?

 6. Jasas skriver:

  Jag störde mig som fan på solen idag då den låg så jäkla lågt när jag skulle köra in till stan (bor 2 mil från stan, så det var en bit). Och vart jag än svängde så var den där – så att inte det dära solskyddet som man fäller ner skymde den. MORR! Din bild får mig att undra – vart fan är mina solbrillor? I nu-är-sommaren-slut-lådan? Hm.

 7. Therese Anerland skriver:

  Nej inte direkt jul känsla här heller. Först sol,sen regn sen snöblandat hagel/regn och sen snö och för att sluta med bara regn. :(
  Vill ha snö och kallt.
  Ska det vara så svårt?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com