En stressig ledig dag.

Idag var min lediga dag och man kan tycka att man har tid att vila upp sig då. Men icke, sa Nicke. Jag lämnade pojkarna lite tidigare än deras uppsatta kl 09.00 och sprang direkt till bussen som skulle ta mig in till Lund. Mitt ärende var ganska hastigt påkomment men en sådan sak som är viktigt och som man gärna avbokar annat för och gör om sina planer. En sådan där "min vän behöver mig" – sak och vännen i fråga står mig nära oh har alltid funnits där för mig till hundratio procent.

Efter mitt ärende där åkte jag ner i stan och sprang runt i affärer. Jag köpte ljus och annat på Tiger, tittade in på JAVA butiken och handlade lite på Åhléns där jag även hittade present till mina Lotta som jag ska fira i morgon. Sen åkte jag hem och lastade av, gick och hämtade mamma som jag hade följe ner i byn med, handlade allt jag behöver till fredagslasagne och mys och stannade till vid mammadricka-affären för att handla ingridienser till i morgon. Och nu är redan klockan snart 15 och det är dags att göra sig iordning för att hämta mina söner.

Och jag är fortfarande lika trött som jag var i morse, 07.15 när jag gick ur sängen. Jag får nog proppa i mig en koffeintablett. Annars blir det varken diskat, lagat mat eller undanplockat.

Tjohej!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Lorelai skriver:

  Är det vad jag gör fel.. inga koffeintabletter.. här blir ingeting gjort..

 2. Therese Anerland skriver:

  Testa berocca…

 3. Bara jag skriver:

  TACK än en gång vännen.

  Love ya!! *hart*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com