En underbar lördagsfrukost

Vilken underbar morgon! Jag vaknade samtidigt som Martin men han lät mig ligga kvar och efter ens stund somnade jag om och vaknade när Phini kom och väckte mig. Jag gick ut i köket och hann snegla in i vardagsrummet.. Hela lägenheten var morgonbelyst med levande ljus och bordet stod dukat med kokta ägg, nygräddade bullar och pannkakor, yoghurt, juice och kaffe.. Det var ljuvligt..
Vi åt en mysig frukost tillsammans och just nu älskar jag Martin lite extra <3

Idag ska barnen sova hos mormor. Jag och Lotta ska iväg en sväng på tattoo expo och kolla in läget, som vi gjorde i fjol med. Fast detta året dricker jag ju ingenting så Lotta få dra med suparkompisar att skåla med haha. Jag drar hem efter expo eftersom jag ska till Ullared med Emma och hennes mamma. Tänkte se om jag hittar några jackor till pojkarna :)

Godmorgon!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Bara jag skriver:

    GE MIG EN KARL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *grrr*

  2. Anna skriver:

    Åhhh lite avis på dig.. Både för tattoo expo och Ullared.. Hoppas du hittar massa kul men det kan jag nästan sätta pengar på att du gör.. Julklappar kanske till och med :)

  3. Hanna skriver:

    Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com