ante omnis mea familia

En uppskattad gåva <3

Vad händer här? Inte överdrivet mycket. Magnus & dottern var här ett tag under helgen och det var lika sjukt mysigt som det alltid brukar vara. Vi fick besök av min kusin med pojkvän, och hennes syster kom dagen därpå – höggravid och villrådig.
Magnus satte upp en TV till mig i vardagsrummet – hör och häpna! Han har köpt en ny TV till sig själv och gav sin andra till mig! Min första platt-TV! Min lycka är fullständig – vilken generös pojkvän jag har! Det var bättre än en förlovningsring, banne mig!
Idag kommer de och käkar middag med oss och jag har en deg på jäsning i skrivande stund. Jag hade lovat hans dotter att hon skulle få kanelsnäckor nästa gång hon kommer, vilket jag trodde skulle bli på fredag, men eftersom de kommer hit idag stack jag iväg och handlade lite ingredienser. För jag håller ju vad jag lovar, i bästa mån möjliga. Vi bakade vaniljbullar tillsammans i helgen men det gick rent åt helvete. Jag kan inte baka med Magnus närvarande. Han distraherar mig.. Man kan liksom inte hälla i mjöl i bunken samtidigt som man tittar drömmande på honom. Oavsett vad jag ska försöka göra när han är nära så blir jag distraherad, skakig och löjlig.

Min hand känns okej. Bara okej. Jag har fortfarande ont i den, inte i såret egentligen men i handen. Tumbasleden är ju självklart fortfarande trasig och muskelberget under tummen. När jag knyter handen får jag ont. Det kommer ta ett bra tag innan den är bra, om någonsin. Jag tog stygnen igår och det känns skönt att slippa bandaget men nu får jag gå med tejp istället. 1,5-2 veckor sa sköterskan. Som om..

Igår kom det även ett paket på Posten. Det var en gåva från Mona (bloggläsare från början, numera en nära vän) med kläder till mina ungar. Så enormt omtänksam och underbar hon är! Mina barn älskar ju att få kläder så när de vaknade morse och fick kläderna sprudlade de av lycka. Dessvärre var det inte väder för shorts idag men t-shirtsen kunde de ha på sig!

TACK MONA “Radar” ANDERSEN!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En uppskattad gåva <3”