En vecka fick jag!

Förra veckan hade jag väldigt många bra dagar. Så jag passade på att göra saker som jag vanligtvis inte klarar av. Phini var sjuk en dag så vi åkte iväg och passade på att ha lite egentid med varandra, bara han & jag. Vi åkte till Center Syd och shoppade och fikade och han var så nöjd! Laaiti hade också en sjukdag hemma, av olika anledningar så behövde han det, så jag gjorde samma sak med honom.
En dag packade jag in de två minsta i bilen, köpte myspresenter och fika och körde hem till min vän Natasha som bor utanför Höör. Det ligger ungefär 45 minuter härifrån. Hon har det väldigt jobbigt med många sjukdomar och jag ville rå om henne lite när jag väl kunde. Hon har varit en god vän åt mig och jag ville återgälda lite. Så jag fyllde hennes hem med lite barnaskratt och bebisjoller, hon fick en mysig morgonrock och chenillestrumpor att värma henne i höstrusket, hon fick nån kram och puss och jag hoppas hon vet var hon har mig.
På lördagen hade vi en liten middagsbjudning hemma. Vi hade bjudit hit Magnus kollega och hans sambo på middag och kvällsmys.

Sen tog det slut. Lördagskväll och söndag vittnade redan om kommande dagar. Jag tog sista orken på söndagen att köra iväg innan min kropp ger upp helt. Jag körde iväg till Media Markt i Malmö och köpte ett Playstation spel till Magnus som han ville ha. Han förtjänar det, han är så god mot mig!!Jag åkte helt ensam för jag tänkte att det kanske kan vara mysigt eftersom jag alltid annars har nått/några barn med mig. Men faktum är att det blev tråkigt ganska snabbt.
Efter Media Markt körde jag in på IKEA och handlade lite ljus inför höstrusket, sen körde jag mot City Gross och bunkade upp med blöjor och köpte middag. Jag blev trött väldigt tidigt igår. Och jag inser väldigt motvilligt att jag inte kommer kunna upprepa en veckas aktiviteter denna veckan. Mina händer är sämre än nånsin, lederna har svullnat upp och ömmar dygnet runt, ryggen värker och mina knän och fötter har gjort sitt. Vet ni hur jobbigt det är att ta sig upp och nerför en trappa utan att försöka böja knäna? Och när det ena knäet gör som mest ont belastar jag det andra knäet som då också gör mer ont. En jävla ond cykel.

Det är höstlov i allafall. De två stora pojkarna är på fritids i veckan och de tre minsta är hemma. Flickorna leker med varandra och underhåller sig. Keeron är Keeron liksom. Om han bara får pussar och mat, kanske en ren blöja emellanåt så är han mer än nöjd.
På torsdag och fredag har jag två heldagar på smärtrehab. Ingen önskar mer än mig att de kommer fram till VAD och HUR. Vad exakt felen är och hur de ska underlätta. Så glad jag blir då…

Thats it for me.
Hur har ni det i hösten?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jessica jönsson skriver:

  Härligt med en bra vecka , synd att den inte kan fortsätta

 2. Anne (Natasha) skriver:

  Om det är någon tröst så gjorde du iallafall så att min vecka blev betydligt lättare att stå ut med!
  Ligger nu helt däckad i hög feber (infektionen/inflammationen i bukvävnaden har blivit akut värre), men så snart jag fått rätt penicillin och ”kommit på benen” igen så tänker jag ta mig ett långbesök hos er!
  Längtar så efter att få träffa ALLA barnen, och min stackars son kan dessutom behöva få vara själv hemma och vråla igång sin vansinnesmusik hur högt han vill – så win/win!
  Det där med att lära sig att spara på sin energi – det kommer jag ALDRIG att lära mig!
  Det verkar mot min natur på något sätt.
  Hoppas du får riktigt freakin’ bra dagar SNART igen, för det är du värd! <3

 3. sandra skriver:

  Roller shape har jag hört ska hjälpa mot fibromyalgi.
  Har en jag känner som är nästintill smärtfri efter att hon börjat gå på det några gånger i veckan. Finns ett ställe i Staffanstorp. Inspiration 4 u, ligger i källaren bredvid där småtrollen låg innan.
  3000 om året kostar det tror jag. Värt att prova.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com