En viktig vecka framför mig

Veckan jag har framför mig är viktig som fan. Denna veckan kommer viktiga saker att hända och mitt liv kan komma att förändras radikalt. Jag har avgörande möten inbokade i veckan som betyder mycket för mig och mina barn. Bara för att addera lite till stressen jag redan har i mitt liv. Men detta är väsentligt. Jag fasar inför det, jag är skräckslagen men jag MÅSTE.

Vaddå njuta av graviditet..? Vad är det, hur gör man det? Nej, det kan jag inte. Det är för mycket i mitt liv just nu, jag stressas sönder mer och mer, inte konstigt att hon slår bakut i magen och är hyper. Kanske därför hon har hicka flera gånger om dagen, varje dag, för att hon hyperventilerar i mammas mage?
Snart dags för ännu ett besök till barnmorskan och om två veckor är det dags för det andra och eventuellt sista ultraljudet. Jag blir inte förvånad om de säger att barnet är tillväxthämmat. Jag blir inte heller förvånad om de vill lägga in mig på sjukhuset. Det vore ju grädden på moset och familjärt sedan de andra graviditeterna.

Idag fick mamma hjälpa mig hämta barnen. det vill säga att hon hämtade Phini och jag hämtade Laaiti och jag slapp att gå för mycket då det gör så förbannat ont att röra sig. Tänk att man knappt ens kan sköta sina vardags sysslor som att hämta/lämna barn, dammsuga och tvätta golv, ens orkar disken, för att det värker i varenda muskel från brösten ner.

Nu är klockan snart 23. jag ska lägga mig i sängen och titta på bäbbens säng som står där redo och drömma mig bort till dagen då hon sover där istället för i min mage. Och plugga lite.

Natti.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jessica skriver:

    Vill säga åt dig att ta det lugnt, men hur jäkla lätt är det med två söner och allt som måste ordnas som du måste göra ensam :S . Tack och lov för dina föräldrar som finns där och ställer upp. Får hoppas du slipper läggas in och när du nu får en liten liten stund över så försök vila och koppla bort tankarna (Ja, jag vet, enklare sagt än gjort)

  2. mimmi skriver:

    Instämmer helt med Jessica. *hart*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.