Energitjuven tog min aura

Fy.. jag känner mig så jävla sjuk. Uttömd och ihålig. Helt.. borta. Jag har ont i ryggen och varenda muskel i min kropp ömmar. Och plötsligt, från ingen stans igår, började mitt vänstra öga bli rött och avsmalnat och idag har det tårats och nu mot kvällen svider det lite. Från ingenstans, helt plötsligt. Min energinivå ligger på minus och nej jag har faktiskt varken järn eller vitaminbrist i dagsläget. Mina depåer är påfyllda sedan sist jag var på KK och blev opererad. Men jag bara.. orkar ingenting. Till och med ett leende är påkostat. Alldeles trött och tom. Och jag tror bestämt att det har att göra med en träff med en energitjuv igår.

Vissa människor, och det är inte många, har en förmåga att äta upp min energi helt och hållet och sluka hela mig rakt upp och ner. Och människor utan en vibrant aura livnär sig på att ta min starka energi och suga åt sig av min kraft och mina färger, för att de ska kunna överleva själva. Och jag får samla ny energi och börja om igen. Där är jag nu. Människan jag träffade igår åt upp mig.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Emma skriver:

  Lust att fika fram lite energi då? Jag har lite att göra på fredag från tidig morgon och om du har tid och lust får du gärna ”hjälpa” mig. *kjerlek*

 2. Anna skriver:

  Hoppas du får din energi tillbaka snart. Inte bra att du mår som du gör..

 3. Sarah (Sandviken) skriver:

  Hmmm, det där känner man igen, precis som tvärtom, att vissa ger extremt mycket energi till en. Se till att träffa människor som ger dig energi, så mår du snart bättre. Har du tid kan du ut och gå eller bara vara i naturen för det ger oxå extra energi. Hoppas du snart blir fylld med energi. Kram

 4. Andie skriver:

  Jag förstår presice vad du menar med energitjuvar. Har själv råkat ut för en sådan jäkel som bara sög och sög ur en all energi vilket slutade i att jag blödde näsblod i cirka en vecka. Jag hoppas verkligen att du får upp nivåerna igen.

 5. Therese Anerland skriver:

  Hoppas att du får tillbaka din energi *yay*
  Inte kul att må som du gör.
  *trosta*

 6. kicki skriver:

  Det där med ögat känner jag igen!
  Sitter själv med ett knallrött öga efter en utmattande vecka.
  Radera energitjuvar ur ditt liv !!!! *hart*

 7. lotta skriver:

  Du vet mina tankar goa vän. En dag i taget ett problem åt gången så skall du se att detta löser sig. *hart*

 8. Usch då, inte träffa såna människor som tömmer dig på energi. Det är inte bra.
  Hoppas du snart mår bättre. *trosta*

 9. AnnaGr Uk skriver:

  hallå eller vad händer..?? du har inte uppdaterat på ett tag..???

  kramis

 10. Hanna/Jasas skriver:

  Hej, sorry att jag inte kommenterat på ett tag. Har också haft slut på energi.

  I vilket fall.

  Har också en sådan människa i min tillvaro. Men henne träffar jag inte, men på ett elr annat sätt så lyckas hon alltid att sno energi, ändå.

 11. Vallie skriver:

  Kram till dig Maddis!

 12. Emma skriver:

  Och nu börjar vi få ordentlig abstinens… Majj gadd vad det var ”längesen” du skrev!
  *hart*

 13. Louise skriver:

  Älskar dig! *hart*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com