Ensam, ung webdesigner söker…

Det är ingen hemlighet vad jag jobbar med eller var. Alla vet att jag är piercare/butiksbiträde på Butik India. Jag har ådragit mig en enormt stor uppgift att lägga om hela hemsidan och på bästa möjliga vis lägga upp en webshop med. Hemsidan som ligger uppe nu är i desperat behov av främst en radikal uppdatering, jag står ju inte ens med och vad är det?! Cindy är numera butikschef men står som biträde. Sådana saker ska jag rätta till. Internet blir bara större och större och jag vet själv hur bekvämt det är med att handla på internet. Eftersom India har så enormt mycket smycken som inte finns att köpa någon annanstans i Sverige tyckte jag att vi borde ha en webshop. Jag och min stora trut.
Jag ska alltså ordna detta. Jag har lite erfarenhet sedan innan av webshop (jag har faktiskt varit egen företagare, how about that) men inte direkt av processen att faktiskt lägga upp skiten. Så jag har hört mig för och väntar på mina offerter från världens alla kanter.
India ska expanderas. Nya butiker ska upp och jag ska bidra med webshop.

Jag undrar lite om vad allmänheten tycker. Och försöker samla på mig så mycket information som möjligt och ber nu om just DIN hjälp. Om du kan svara på nedanstående frågor kommer du att göra mig väldigt lycklig!

 • Hur ser du helst att en piercing/smyckes hemsida/webshop ser ut?
 • Vilka funktioner tycker du skulle passa? (ex webshop, forum eller kanske rent av något blogg liknande)
 • Något särskilt jag bör tänka på som du tycker är viktigt? (ex något jag bör undvika, något som är väsentligt)
 • Kan du komma på någonting utöver de frågorna så spill your guts.

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  9 tankar om “Ensam, ung webdesigner söker…”

  WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com