Ett bekräftelsebehov

Första mötet i förmiddags med behandlingsassistenten på Familjeteamet. Hon är väldigt ödmjuk, förstående och trevlig. Vi pratade lite om vårt nätverk, om barnen individuellt och hela familjen. Hon frågade vissa saker och det kändes avslappnat och bra. Hon sa att hon håller med handläggaren på soc, att jag verkar vara en vettig mamma och tycker det är bra att jag är konsekvent. Hon sa även att jag verkar vara en väldigt drivande mamma som inte ger upp trots att man möter motstånd, då det gäller barnen.
Och att få denna typen av bekräftelse känns så fruktansvärt underbart. Som jag behöver det! Jag behöver känna att jag inte gör fel – att inte alla problem i världen är mitt fel. För jag har ganska lätt för att ta på mig all världens bördor och skylla mig själv. Och det är alldeles för sällan jag får den typ av uppmuntran och bekräftelse som jag faktiskt behöver höra. Jag är också bara människa. Ibland undrar jag om folk glömmer det. Att jag ju är så tuff och häftig och inte känner/tänker som alla andra. Men det gör jag.

Efter mötet tog jag Leo på promenad innan jag körde hem till Lotta och hjälpte henne översätta tre dokument från svenska till engelska. Tydligen är jag bra på det. Man fångar nog upp ett och annat när man levt i ett engelsktalande förhållande i några år.

Nåja. Det var dagens nyheter. Hur är det med er?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Johanna B skriver:

  Go supermorsan!:D Härligt att du fick träffa en så vettig människa.

  Det är rätt bra. ;)

 2. Louise skriver:

  Du är duktig Madde! Du förtjänar varenda ord som behandlingsassistenten sagt till dig! Självklart är du också ”bara människa” men det är lätt att glömma bort eftersom att du är som du är! Alltså drivande och ger inte upp för minsta motgång! Vi är många som beundrar dig och allt du gör för din familj och omgivning! Du är helt enkelt bäst! Nu kan vi äntligen se ljuset i tunnlen angående lilleman! Och det är DU som kämpat o slagits för att komma så långt och göra det möjligt! :heart:

 3. Mrs Andie skriver:

  Jag tycker att du är en underbar förälder.

Lämna en kommentar!