ante omnis mea familia

Ett förhållande utan sex?

Jag har faktiskt en fråga som jag funderat på ett tag.
En seriös fråga. Och jag skulle uppskatta så mycket feedback som möjligt!

Jag har funderat på det här med sex och förhållande. Som ni vet så är sex inget för mig. Jag kan tänka mig att ha sex för min partners skull, för att vara snäll typ, men det kommer inte bli ofta. I alla fall. Min fråga är ju såklart om man kan ha ett förhållande utan sex? Antar att man måste hitta en likasinnad? Kan en man tänka sig att avstå från sex för sin partners skull?

Hur höga tror ni mina odds är att hitta en kärleksfull man som vill leva med mig utan sex?
Jag är fruktansvärt gosig och mysig på alla sätt och vis och kramas och pussas gärna. Det är bara sex som är jobbigt.

Vad tror ni och vad tänker ni om saken?

55.64741913.202483

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

34 tankar om “Ett förhållande utan sex?”