Ett frieri idag!

Tisdagen närmar sig sitt slut och än så länge är jag nöjd med min vecka. På torsdag lir jag trettio och människor i min omgivning viskar och fnittrar och jag känner mig utanför. Men det får jag ta.

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Martin kom lagom hem från jobb som jag plockade ut en lasagne från ugnen och när han öppnade dörren möttes han av en sjungande missmaddis i köket och barnen såg på TV. Det blev en mysig kväll och jag färgade håret svart. Jo, jag är tillbaka nu. Och jag har hört det så måna gånger, att jag inte behöll dte blonda särskilt länge. Jag vet. Men det vita var en sån sak jag ville testa och det har jag gjort nu. Jag har testat vitt, ljusrött, rosa, mörkröd med orange och mörkröd och nu är det svart igen och det är här jag hör hemma. Borta bra men hemma bäst och missmaddis har inte svart hår, hon ÄR svarthårig. Jag är ju inte queen of the night för ingenting..

I morse försov jag mig. Jag hade problem med att sova eftersom skalpen kliade så förbannat mycket att jag inte kunde falla till ro. Och du Lotta, hoppas du inte sätter kaffet i halsen och kvävs där du förmodligen sitter och sklrattar nu. Ja, min hårbotten kliar utav helvete och jag är väl förberedd p Lottas “Vad var det jag sa?!”. Jag har färgat håret så in i hhelvetes mycket på sistone men de där färgerna från Shock jag har haft i innehåller ingen väteperoxid och inget farligt för håret, men de två sista permanenta färgerna jag har haft i.. well. Mitt hår är inte glad på mig just nu. Det flagar som nyblekt hår gör och jag undrar om jag fick ut all färg igår när jag tvättade av det eftersom det kliade som om jag hade tusen myror i botten. Så när klockan närmade sig 4 i orse stod jag inte ut. Jag gick ut i köket och i ren panik öppnade jag Laaitis kvarlämnade Tavegyl och fick för mig att det ska hjälpa. Det står ju “mot klåda” på receptet.. om det hjälpte eller inte är jag inte säker på.
Och emd det sagt försov jag mig och stressade i morse. På ca 20 minuter hann jag ge pojkarna frukost, sminka mig, fixa håret, klä på mig och barnen och gå till dagis.
Dizzy och jag tog en kopp kaffe och sen åkte jag till entré med min mamma. Jag hade inte planerat att köpa nått men eller hur.
Shoppinglista:
1 svart kjol
1 blus
1 par röda leggings
2 nagellack
1 foundation
2 pkt nagelklistermärken
2 set shorts/linne till pojkarna
2 par shorts till pojkarna
Blandat kärleksgodis till Martin från Lagerhaus
1 flaska silkesdroppar
2 flaskor duschcreme (kaffedoft från Yves)
1 st mobilsmycke från Glitter.
3 st Utomhus leksaker till pojkarna från BR

fs_386177518_76052_1246382514 Det är det jag minns på rak arm. Jag gick in om ICA och köpte det jag behövde till dagens middag (Kassler på potatisbädd med ört/vitlökssmör) och glass och kattsand och bar hem dessa astunga kassarna i den äckliga värmen utan luft. Jag packade upp kyl och frysvaror, hämtade pojkarna på dagis och stannade ute på gården med mina vänner.b Pojkarna sprang alla i kalsongerna och kastade vattenballonger på varandra och sen kom Martin ganska otippat, smygandes bakifrån, tidigare från jobb, och hade vyssat mina vänner som såg honom komma, att inget berätta. Han kom med en present till mig och när jag öppnade den och kuikade in såg jag 3 röda rosor och ett kort. På kortet läste jag “Miss Maddis, vill du gifta dig med mig? Love ya, Martin”. Sådär ja, nu har han gjort frågan mer offentlig och proper.
Nu ska han bara gå ner på knä också innan jag svarar och ger ett officiellt svar. Kanske borde säga nej bara för att jävlas? Haha. Jag blev så glad att få blommor.. men kortet var det som förvånade och chockade mest.

Och med det sagt, nu ska jag in i duschen.

Ciao!

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Ninna skriver:

  Åhh Myyyyys *harrt*

 2. Soya ★ skriver:

  Grattis *kjerlek*

 3. Bara jag skriver:

  Tänker inte alls säga nåt sånt.. För sån e inte jag…. *vetej*

  Hehe.. frieri? E det lönt liksom när ni redan bestämt datum och allt? *hmm*

 4. Emma skriver:

  *harrt* is in the air.

 5. Therese.A skriver:

  Åh så gulligt gjort *harrt*

 6. Tina skriver:

  grattis *kjerlek*

  /Tina

 7. netscape skriver:

  Åh…så romantiskt *woohoo*

 8. Jösses vilket mysigt kort! Och vilket härligt frieri, grattis! :D

  Jag bloggar härifrån nu, om du vill ta en kik menar jag.

  Kram !

 9. veronica skriver:

  Hej! Tänkte bara ge dig ett tips. När jag har färgat mitt hår en massa och hårbottnen kliar så brukar jag tvätta håret i mjällschampo. Tvätta det i några omgångar. Jag tycker att det hjälper min hårbotten iallafall. :D

 10. Jessica skriver:

  Klart du ska säga ja… :)

 11. Jenny skriver:

  *kjerlek* Men aaaaa sa romantiskt.
  Tank om jag oxa fatt ett sant frieri da skulle jag smallt pa sekunden. Men nu fick man ju snabbgifta sig for att fa bo i samma land som mannen och barnen. I Dubai ar det forbjudet att bo ihop och vara ogift och tank da om man har barn hmm, det ar ju straffbart. *cheer* Miss Maddis sag JA!

 12. Jenny skriver:

  *rock* Och forresten, Du passar mycket battre i Svart har sa tur att du ar ”Hemma” nu.

 13. Kicki skriver:

  Fy fan va romantiskt *hart* Håll hårt i en så romantisk karl!GRATTIS *kjerlek*

 14. Andie skriver:

  Vilken fin gest han gjorde. jag blir så glad för din skull.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com